Libnet.ro
UNICEF

17:15

PDL va sesiza Comisia de la Venetia in legatura cu OUG privind primarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PDL va sesiza Comisia de la Venetia in legatura cu OUG privind primarii

PDL va sesiza Comisia de la Venetia in legatura cu ordonanta privind migrarea primarilor, pentru a semnala derapajul PSD si al Guvernului Ponta de la normele democratice, a declarat, ieri, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu. continuă pe Ziarul Bursa

Predoiu: Vom sesiza Comisia de la Venetia despre presiunile PSD pe primarii PDL si OUG lui Dragnea

PDL va sesiza Comisia de la Venetia referitor la presiunile pe care PSD le face asupra primarilor PDL, precum si la OUG prin care vicepremierul Liviu Dragnea vrea sa legifereze furtul politic al primarilor, a declarat, ieri, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, transmit surse din presa.

Surse: Guvernul se reuneste joi pentru a adopta ordonante de urgenta, inclusiv OUG privind primarii

Guvernul se va reuni joi in sedinta pentru adoptarea mai multor ordonante de urgenta, printre care si cea prin care alesii locali au posibilitatea, timp de doua saptamani, sa isi aleaga partidul fara.

Guvernul ar putea discuta miercuri OUG privind primarii si alegerea partidului

Guvernul ar putea discuta in sedinta de miercuri ordonanta de urgenta prin care alesii locali vor avea posibilitatea, timp de doua saptamani, sa isi aleaga partidul fara sa isi mai piarda mandatul.

Predoiu: Dragnea vrea sa legifereze furtul politic al primarilor. Vom sesiza Comisia de la Venetia

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL: Aceste presiuni politice sunt facute de la varful PSD si a aliatilor, iar doctor Ponta patroneaza aceste presiuni facute in favoarea sa de sistemul pus in functiune de domnu;l Dragnea. Doctor Ponta patroneaza incercarea de furt politic a primarilor, iar domnul Dragnea e pe cale sa dea o lovitura democratiei. inca de pe acum PSD si aliatii sai securizeaza, incearca sa securizeze cat mai multe voturi pentru doctor Ponta .

Boc: OUG privind alesii locali, un regres in materie de democratie. Miza, aducerea cat mai multor primari la PSD in campanie electorala

Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza intentia Guvernului de a promova o ordonanta privind primarii care pot sa isi pastreze mandatul desi trec la un alt partid, Emil Boc a spus ca actul normativ reprezinta un regres in materie de democratie in Romania, .

Radu Banciu, despre OUG privind migratia primarilor: Este o chestiune primitiva (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca OUG privind migratia primarilor este o chestiune primitiva. Este o chestiune primitiva. E o escrocherie.

Avocatul Poporului, despre OUG privind migratia alesilor locali: Nu-mi cereti sa fac declaratii si sa ma antepronunt

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost intrebat, miercuri, cum va reactiona institutia cu privire la OUG referitoare la migratia alesilor locali, aratand ca deocamdata discutia e despre lucruri care nu.

Basescu: OUG privind organizarea alegerilor prezidentiale este neconstitutionala

Presedintele Traian Basescu i-a cerut, miercuri seara, Avocatului Poporului sa atace la Curtea Constitutionala ordonanta care modifica legea de organizare a alegerilor prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca OUG 45/2014 este neconstitutionala si afecteaza procesul electoral.

SURSE: Joi, sedinta de guvern pentru adoptarea OUG privind migratia primarilor

Surse oficiale sustin ca guvernul se va reuni joi pentru a adopta ordonanta de urgenta privind migratia primarilor la alte partide politice fara a-si pierde mandatul. Potrivit acestora, ministerele mai au inca de facut unele observatii la ordonanta, aceasta nefiind discutata inca la nivelul Executivului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )