Libnet.ro
UNICEF

19:45

Basescu: Romania nu este cel mai corupt stat din UE

România Liberă România Liberă,
Basescu: Romania nu este cel mai corupt stat din UE

Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE, onsidera presedintele Traian Basescu, care a adaugat ca trebuie sa ne batem toti pentru a schimba aceasta perceptie. continuă pe România Liberă

Cel mai sarac presedinte din lume. isi doneaza 97% din salariu, vinde flori si sta intr-o casa modesta: Nu am nevoie de multe pentru a trai

Este prezentat adesea cel mai sarac presedinte din lume, si poate pe buna dreptate. il cheama Jose Mujica, este presedintele Uruguayului, si a povestit pentru CNN despre stilul sau auster de viata, despre lega.

Leul a atins cel mai bun nivel din ultimele opt luni si jumatate, dupa ce SP a imbunatatit ratingul Romaniei

Leu s-a apreciat pana la cel mai bun nivel din ultimele opt luni si jumatate, ajungand vineri la 4,4275 lei pentru un euro. Aceasta apreciere vine dupa ce americanii de la agentia de evaluare financiara.

Pretul nichelului, in cel mai important declin din ultimele 31 de luni

Pretul futures al nichelului a consemnat ieri, pe piata din Londra, cel mai important declin din ultimele 31 de luni, investitorii considerand ca avansul pe care l-a avut cotatia acestuia de la inceputul lui 2014 a fost exagerat.

Basescu: Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE

Pre and sedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la Alba Iulia, ca Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE, adaugand: trebuie sa ne batem toti pentru a schimba aceasta perceptie.

Faze Tari: Au facut sex in fata unui bancomat! Trecatorii le-au facut poze amuzati; Cel mai sarac presedinte din lume isi doneaza 97% din salariu, sta intr-un cartier modest si conduce o masina din '87; Trei studenti au descoperit 40.000 de dolari intr-o

I-a facut fiice sale cate o poza in fiecare zi, timp de 18 ani! Vezi ce cadou genial i-a facut de majorat. Un tata a avut o idee care l-a obsedat vreme. Fotomodelul de 290. 000 de dolari creste gaini. Este plina de bani, dar si extrem de zgarcita! Cel mai bine platit fotomodel din lume, Gisele Bundchen.

Pe 16 mai incepe la Cluj Photo Romania Festival, cel mai important eveniment de profil din Ardeal

Intre 16 si 25 mai se va desfasura la Cluj unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de fotografie din tara: Photo Romania Festival, ajuns la a patra editie. Vor fi expozitii, targuri, prezentari de moda si lansari. La festival va participa si magazinul online F64 Studio si vor fi standuri de testare Canon.

Ce spune cel mai BOGAT om din Ucraina despre aderarea la Rusia a Donbass-ului: Va insemna prabusire economica

Cel mai bogat cetatean al Ucrainei, miliardarul Rinat Ahmetov, a cerut locuitorilor din Donbass sa se gandeasca la a trai fericiti in componenta Ucrainei. Ducem o viata necajita. Iar eu vreau ca Donbass si fiecare.

La un pas de cel mai frumos vis din hochei

National Hockey League e visul frumos al oricarui jucator de hochei. Indiferent de varsta, de experienta sau de tara in care a descoperit tainele hocheiului. Numai ca un roman isi poate indeplini acum visul. Ar putea juca cu granzii hocheiului mondial. Si asta pentru ca specialisii din NHL au pus ochii pe el. Numele lui. Balazs Peter.

Cel mai influent politician din Calarasi sta intr-o vila construita in urma cu 20 de ani

Chiar daca este de mai bine de 10 ani sef peste un judet sarac, Raducu Filipescu a reusit sa agoniseasca o avere frumusica. Presedintele Consiliului Judetean Calarasi are trei case, doua masini, 17,5 hectare de teren agricol si o colectie de bijuterii si obiecte de arta valorand 80. 000 de euro. Nu are niciun fel de datorii la banci si-si permite in fiecare vara cate o vacanta in strainatate.

Cel mai suparat om din lume a intentat proces impotriva... lumii

Un barbat foarte suparat din Manhattan a dat in judecata orasul New York, o patiserie, doua spitale, lantul de magazine Kmart si stapana unui caine. Omul cere o suma . ireala. Anton Purisima,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )