Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cel mai influent politician din Calarasi sta intr-o vila construita in urma cu 20 de ani

Adevărul Adevărul,
Cel mai influent politician din Calarasi sta intr-o vila construita in urma cu 20 de ani

Chiar daca este de mai bine de 10 ani sef peste un judet sarac, Raducu Filipescu a reusit sa agoniseasca o avere frumusica. Presedintele Consiliului Judetean Calarasi are trei case, doua masini, 17,5 hectare de teren agricol si o colectie de bijuterii si obiecte de arta valorand 80. 000 de euro. Nu are niciun fel de datorii la banci si-si permite in fiecare vara cate o vacanta in strainatate. continuă pe Adevărul

Cel mai sarac presedinte din lume. isi doneaza 97% din salariu, vinde flori si sta intr-o casa modesta: Nu am nevoie de multe pentru a trai

Este prezentat adesea cel mai sarac presedinte din lume, si poate pe buna dreptate. il cheama Jose Mujica, este presedintele Uruguayului, si a povestit pentru CNN despre stilul sau auster de viata, despre lega.

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun jucator din Franta

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a fost votat cel mai bun jucator din prima liga de fotbal din Hexagon.

Castelul Bran, cel mai cunoscut castel din Romania, scos la vanzare

Castelul Bran, cea mai faimoasa fortareata din Transilvania, este de vanzare, dar nu intr-un mod traditional, cu agenti imobiliari, scrie cotidianul The Telegraph, ci intr-o maniera tacita, viitoarele oferte fiind, parca, asteptate doar.

FOTO Clujul, la picioarele lui Ioan Rus. Cum arata vila in care traieste cel mai influent politician clujean

Cel mai influent politician din Cluj, Ioan Rus, este si un om de afaceri abil, deruland afaceri in domeniile auto, imobiliare si hotelier. El locuieste intr-o superba vila cu piscina, situata pe versantul unui deal, avand o panorama superba asupra orasului.

La un pas de cel mai frumos vis din hochei

National Hockey League e visul frumos al oricarui jucator de hochei. Indiferent de varsta, de experienta sau de tara in care a descoperit tainele hocheiului. Numai ca un roman isi poate indeplini acum visul. Ar putea juca cu granzii hocheiului mondial. Si asta pentru ca specialisii din NHL au pus ochii pe el. Numele lui. Balazs Peter.

Se pregateste Allview sa-si puna numele pe cel mai subtire telefon din lume?

Allview va lansa pe 22 mai cel mai subtire telefon din lume. Compania a trimis o imagine teaser catre jurnalisti, din care se pot vedea marginile lui Gionee Elife S5. 5, cel mai subtire telefon din lume.

El Nino ar putea aduce cel mai fierbinte an din istorie

Supranumit Copilul Iisus sau Baietelul, fenomenul atmosferic El Nino este asteptat sa revina in forta in 2014, aducand seceta si temperaturi inalte in anumite parti ale globului si ploi si furtuni in alte zone.

Business B1 la zi: Schimbare de lider in topul celor mai mari companii din Romania (VIDEO)

Automobile Dacia SA a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 18,4 miliarde de lei 4,16 mld. euro), in crestere cu 45% fata de anul anterior, cel mai bun rezultat din istorie pentru fabrica de autoturisme de la.

ASRock are cel mai rapid socket pentru SSD-urile M.2

Placile de baza Z97 si seria de procesoare Haswell Refresh nu aduc cel mai mare nivel de inovatie in domeniul PC-urilor, insa vin cu o serie de elemente interesante, cum ar fi slot-ul pentru SSD-uri M. 2, iar ASRock pretinde ca il detine pe cel mai rapid. Socket-ul M. 2 este probabil cel mai important element pe care il aduc in discutie noile placi de baza, iar ASRock a implementat deja versiunea a treia a acestuia, versiune care abia a fost anuntata.

Buffalo are probabil cel mai mic stick USB 3.0 de pe piata

Comparate cu stick-urile USB 2. 0, modelele destick USB 3. 0 au de obicei dimensiuni mai mari. Buffallo a rezolvat si aceasta problema, iar dispozitivul creat de ei cred ca poate lua titlul de cel mai mic stick USB 3. La fel ca un stick de conectivitate cu mouse-ul wireless, RUF3-PS de la Buffalo poate fi uitat in interiorul unui PC si ofera inclusiv viteze de citire si scriere aferente standardului USB 3. Dimensiunea acestuia este de numai 5,2 mm, fara a [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )