Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: il voi sustine pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Antena3 Antena3,
Basescu: il voi sustine pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca, in momentul de fata, presedintele Klaus Iohannis este singurul candidat viabil la alegerile prezidentiale si ca il va vota in al . continuă pe Antena3

Basescu: PMP va avea candidat la prezidentiale, iar in turul doi il va sustine pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale din acest an, iar in turul doi il va sustine pe Klaus Iohannis. intrebat daca va candida la alegerile europarlamentare, Basescu a evitat sa dea un raspuns direct spunand ca va face ce trebuie ca sa ajute partidul.

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din toamna: PMP va avea candidat propriu in primul tur. in turul doi categoric il voi sustine pe Klaus Iohannis

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, duminica seara, ca PMP va avea candidat propriu la alegerile prezidentiale din acest an, precum si ca in turul doi il va sustine pe actualul sef al.

Politic show: Ponta, replica pentru Dragnea dupa ce liderul PSD l-a facut securist: l bateai la cap pe Maior sa-ti angajeze iubita la SRI; Basescu: PMP va avea candidat la prezidentiale, iar n turul doi l va sustine pe Klaus Iohannis; Orban: Avem suficie

Dragnea, alaturi de Olguta Vasilescu si Claudiu Manda intr-o postare care se vrea ironica. Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, a postat o poza pe Facebook in care. Expert in sanatate, despre ideea lui Dragnea cu vitamina D pentru copii: OMS nu recomanda asa ceva. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica.

Traian Basescu, sugestie pentru Klaus Iohannis: Atunci cand ai in fata PSD, necesitatea unui protocol este absoluta

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca ar fi nevoie de un protocol de cooperare intre seful statului si Guvern, mentionand ca o situatie in care un astfel de act ar fi necesar este cea a.

Cine i-a dat cadou lui Klaus Iohannis un ceas de peste 38.000 de euro

Presedintele Klaus Iohannis a primit anul trecut cadouri de protocol in valoare de peste 46. 000 de euro, pe care le-a lasat in patrimoniul Administratiei prezidentiale, cel mai scump fiind un ceas de mana model.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis, la schi in Muntii Parang. Seful statului s-a pozat cu turistii pe domeniul Transalpina Ski Resort

Presedintele Klaus Iohannis s-a bucurat sambata, de piesaje unice oferite de partiile de schi din Muntii Parang - Masivul Latoritei, unde exista un domeniu schiabil care ar putea deveni cel mai mare din tara. Transalpina Ski Resort, dintre Vidra si Obarsia Lotrului, in judetul Valcea, este la 1850 m altitudine.

Cum a fost fotografiat presedintele Klaus Iohannis pe partia Transalpina

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sambata, la schi in judetul Valcea, pe domeniul schiabil Transalpina, la Voineasa. Turistii au facut fotografii cu seful statului, acestea fiind, ulterior, postate pe.

Presedintele Klaus Iohannis, fotografiat de turisti pe prtia Transalpina

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sambata, la schi in judetul Valcea, pe domeniul schiabil Transalpina, la Voineasa. Turistii au facut fotografii cu seful statului, acestea fiind ulterior postate pe Facebook.

PSD, mesaj penru Klaus Iohannis: Nu va mai amestecati in lucrurile pe care nu le intelegeti!

PSD a transmis vineri, un mesaj special pentru presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a criticat Guvernul pentru proiectul de buget. Cresterea investitiilor reprezinta principala tinta a.

Basescu rade iar de Dragnea si-l numeste obosit: Astea sunt prostii!

Liviu Dragnea a declarat ca sustine in continuare formularea unei plangeri pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Fostul sef al statului, insa, considera ca demersul este sortit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )