Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bataie intre doi pasageri in avion, dupa ce unul dintre ei a amenintat ca vrea sa arunce aeronava in aer - VIDEO

Antena3 Antena3,
Bataie intre doi pasageri in avion, dupa ce unul dintre ei a amenintat ca vrea sa arunce aeronava in aer - VIDEO

Un conflict violent a izbucnit intre doi pasageri, dupa ce unul dintre ei s-a urcat la bordul avionului care se indrepta spre Antalya, in stare de ebrietate si ar fi amenintat ca vrea sa arunce aeronava in. continuă pe Antena3

Alexandria: Scandal in trafic intre doi soferi recalcitranti (VIDEO)

Doi soferi grabiti si recalcitranti au fost surprinsi pe o strada ingusta din Alexandria cum s-au luat la bataie in urma unei discutii mai aprinse. Unul dintre cei doi oprise neregulamentar pe strada.

Alexandria: Scandal in trafic intre doi soferi recalcitranti (VIDEO)

Doi soferi grabiti si recalcitranti au fost surprinsi pe o strada ingusta din Alexandria cum s-au luat la bataie in urma unei discutii mai aprinse. Unul dintre cei doi oprise neregulamentar pe strada.

Alerta la bordul unui avion: Unul dintre piloti era mort de beat. Ce s-a intamplat cu pasagerii

Peste 100 de pasageri au ramas blocati la Stuttgart din cauza faptului ca unul dintre piloti era mort de beat. Un angajat al aeroportului a observat cum co-pilotul mirosea a alcool si nu avea un mers stabil.

Noi detalii despre starea de sanatate a Elenei Udrea, dupa ce a pierdut unul dintre copii: Exista risc de intrerupere de sarcina si pentru al doilea fat

Elena Udrea trece prin momente extrem de grele, dupa ce a pierdut unul dintre copiii pe care ii purta in pantece. Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea, a adus informatii despre starea de sanatate a.

Elena Udrea, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni: Asa a vrut Dumnezeu

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a transmis, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni, ca in ac.

Elena Udrea, primele declaratii dupa ce a pierdut unul dintre gemeni: Asa a vrut Dumnezeu

Elena Udrea trece prin momente dificile in Costa Rica. Sarcina nu decurge normal si a fi pierdut unul dintre gemeni. Fostul ministru a vorbit despre trauma prin care trece si despre starea ei de sanatate,.

Asa a vrut Dumnezeu. Primele declaratii ale Elenei Udrea, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni

Elena Udrea trece prin momente extrem de grele, dupa ce a pierdut unul dintre copiii pe care ii purta in pantece. Fosta blonda de la Cotroceni isi dorea de foarte mult timp sa devina mama, iar acum o parte din.

Mesajul lui Klaus Iohannis la aniversarea unui secol de la unirea Basarabiei cu Romnia: Unul dintre momentele care definesc pentru totdeauna istoria si tin treze constiintele

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj cu prilejul aniversarii unui secol de la unirea Basarabiei cu Romania, in care arata ca Aniversam astazi 100 de ani de la Declaratia de unire a Basarabiei cu Regatul Romaniei. Decizia adoptata de Sfatul Tarii de la Chisinau a fost un gest politic si patriotic care face cinste elitelor vremii si tuturor celor care l-au visat si au lucrat pentru infaptuirea lui. Este unul dintre acele momente care definesc pentru totdeauna istoria, incalzesc sufletele si tin treze constiintele, generatie dupa generatie.

Era profesoara si avea 27 de ani! A ajuns sa faca sex cu unul dintre elevi chiar la scoala - Ce ii facea fata in masina e ireal: Toata ziua...

Acuzatii grave la adresa unei profesoare din Statele Unite. Femeia de 27 de ani ar fi facut sex cu unul dintre elevii sai, chiar in sala de clasa. Brittany Zamora a fost trimisa in judecata, dupa ce.

365 de eroi ai Romaniei. Pamfil Seicaru, unul dintre cei mai mari jurnalisti ai tarii

Unul dintre cei mai mari jurnalisti ai tuturor timpurilor Pamfil Seicaru, are o poveste aparte din timpul Primului Razboi Mondial. in 1916, in luptele din zona Orsova, tanarul Pamfil, de doar 22 de ani a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )