Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bataie intre mai multe femei, intr-un mall din Braila: Un martor a filmat momentul (VIDEO)

B1 B1,
Bataie intre mai multe femei, intr-un mall din Braila: Un martor a filmat momentul (VIDEO)

Imagini incredibile filmate de un amator in mall-ul din Braila. Mai multe femei s-au luat la bataie intr-o cafenea. Pe langa tipetele de rigoare, acestea s-au paruit ca la usa cortului si s-au imbrancit peste. continuă pe B1

Business B1 la zi: Romania, in topul tarilor cu cele mai multe femei manager

Romania se afla pe locul 53 din 126 de tari dupa ponderea femeilor care ocupa pozitia de manager, cu 31,4%, depasind tari precum Germania, Austria, Spania sau Olanda, dar se plaseaza sub Republica Moldova,.

Conflict intre musulamnii din Constanta: Murat Iusuuf a folosit evenimentul tragic de la Paris in interes personal, pentru a castiga mai multe voturi

Asociatia Musulmanilor din Romania il acza pe muftiul Iusuf Muurat ca se foloseste de tragedia din Franta pentru a strange cat mai multe voturi.

Conflict intre musulmanii din Constanta: Murat Iusuuf a folosit evenimentul tragic de la Paris in interes personal, pentru a castiga mai multe voturi

Asociatia Musulmanilor din Romania il acza pe muftiul Iusuf Muurat ca se foloseste de tragedia din Franta pentru a strange cat mai multe voturi.

Conflict intre musulmanii din Constanta: Muurat Iusuf a folosit evenimentul tragic de la Paris in interes personal, pentru a castiga mai multe voturi

Asociatia Musulmanilor din Romania il acza pe muftiul Iusuf Muurat ca se foloseste de tragedia din Franta pentru a strange cat mai multe voturi.

Mai multe companii de media americane vor testa drone in scopul strangerii de informatii

Mai multe companii mari de media din SUA, intre care publicatiile The New York Times si The Washington Post si grupul de televiziune NBC Universal, au anuntat, joi, ca isi vor uni eforturile pentru a testa drone in scopul strangerii de informatii,.

Cele mai cheltuitoare femei dupa zodie: risipitoarele care nu se uita la bani

Hotii iti cer banii sau viata, femeile le vor pe amandoua, scria romancierul si eseistul englez Samuel Butler, incercand sa surprinda relatia complicata dintre iubire, barbati si apetenta femeilor pentru avere. Astrologii, la randul lor, au reusit sa identifice cele mai cheltuitoare femei dupa zodie in functie de semnul astral sub care ne nastem.

Femeie ucisa cu mai multe lovituri de cutit pe o strada din Slatina

O femeie a fost ucisa, joi seara, cu mai multe lovituri de cutit, pe o strada din Slatina. Autoriii au reusit sa fuga, politia fiind pe urmele lor. Femeia de 59 de ani a fost atacata de una sau de mai multe.

Spionii americani si britanici se cred invincibili: Pot afla mai multe informatii decat oricine altcineva din lume

In ultimii ani s-au aflat tot mai multe detalii despre mijloacele prin care suntem spionati. Acum, cu amenintarile teroriste in Europa, trebuie sa stii la ce sa te astepti de la agentii ca NSA.

Francois Hollande apara libertatea de expresie dupa manifestatiile din mai multe tari impotriva caricaturilor cu Mahomed

Presedintele francez Francois Hollande a aparat, sambata, libertatea de expresie, una dintre valorile Frantei, dupa ce vineri in mai multe tari au avut loc manifestatii violente ce denuntau caricaturile cu profetul Mahomed publicate in ultimul numar al revistei de satira Charlie Hebdo, scrie AFP.

Muftiul Iusuf Muurat: in Romania exista mai multe moschei neautorizate. Parlamentarii constanteni vor modificarea legii de organizare a cultelor

Reprezentantii Muftiatul Cultului Musulman din Constanta trag un semnal de alarma si spun ca pe teritoriul Romaniei exista mai multe moschei neautorizate. Doua astfel de lacase de cult sunt numai in Constanta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3352 seconds )