Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bataie mare in PNL pentru un scaun de primar. Care sunt cele mai dorite orase

România Liberă România Liberă,
Bataie mare in PNL pentru un scaun de primar. Care sunt cele mai dorite orase

Lupta apriga in randul liberalilor pentru a fi nominalizati la o candidatura pentru un post de primar. Vizate sunt, cu precadere, primariile de orase in care edilii social-democrati au ajuns in atentia Directiei Nationale Anticoruptie sau care sunt deja trimisi in judecata pentru diverse infractiuni, cu precadere de coruptie sau abuz in serviciu. continuă pe România Liberă

Bataie mare in PNL pentru un scaun de primar. Care sunt cele mai dorite primarii

Lupta apriga in randul liberalilor pentru a fi nominalizati la o candidatura pentru un post de primar. Vizate sunt, cu precadere, primariile de orase in care edilii social-democrati au ajuns in atentia Directiei Nationale Anticoruptie sau care sunt deja trimisi in judecata pentru diverse infractiuni, cu precadere de coruptie sau abuz in serviciu.

Furtuna pe mare. Pericol pentru turistii de pe litoralul romanesc

De trei zile e furtuna pe mare si pericol la mal pentru turistii care sar in valuri. La Neptun, la doar cinci-sase metri departare de nisip, un tanar de 17 ani a fost luat de curenti si dus spre larg. La.

Care sunt cele cinci conditii care trebuie respectate pentru lansarea unei afaceri de succes

Diana Stefanescu, om de afaceri: Ozana, te rog sa imi spui cinci conditii care trebuie respectate pentru lansarea unei afaceri si cinci porunci pe care antreprenorul trebuie sa le respecte, dupa ce afacerea incepe sa aiba succes.

Cod portocaliu de canicula prelungit de meteorologi. Vezi care sunt zonele afectate

Meteorologii au prelungit pana vineri atentionarea Cod portocaliu de canicula valabila pentru cinci judete din vestul tarii, iar atentionarea Cod galben de disconfort termic a fost restransa la anumite.

S-a ajuns la un acord pentru salvarea Greciei. Mai sunt de pus la punct doua sau trei detalii minore

Grecia a ajuns la un acord cu creditorii internationali pentru un plan de salvare, potrivit unui oficial al ministerului de Finante. Acordul ar urma sa mentina Grecia in zona Euro si sa evite falimentul. Grecia.

Care sunt mostenitorii Tronului, dupa excluderea fostului Principe Nicolae

Titlurile Membrilor Casei Regale a Romaniei, precum si Ordinea de Succesiune sunt determinate de Normele Organice ale Casei Regale a Romaniei. Astfel, potrivit acestora, Seful actual al Casei Regale a Romaniei este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )