Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rusia, in plina campanie de marketing pentru vaccinul Sputnik V: va avea un pret mult mai mic!

România Liberă România Liberă,
Rusia, in plina campanie de marketing pentru vaccinul Sputnik V: va avea un pret mult mai mic!

Pentru a face fata lobby-ului occidental pentru vaccinurile americane, Rusia a decis sa apeleze la o. continuă pe România Liberă

RUSIA: Vaccinul Sputnik V impotriva covid-19 este eficient 95%

Rusia a anuntat marti ca vaccinul sau impotriva covid-19 Sputnik V, dezvoltat de Centrul de cercetare Gamaleia de la Moscova, este eficient 95%, relateaza AFP si News. ro .

UE a ajuns la un acord si cu Moderna pentru vaccinul anti-COVID. Se vor cumpara pana la 160 de milioane de doze

Uniunea Europeana a incheiat un acord cu Moderna pentru vaccinul contra noului coronavirus dezvoltat de firma americana de biotehnologie. Este al saselea contractincheiat de reprezentnatii Bruxelles-ului cu.

CORONAVIRUS |Vladimir Putin, la summitul G20: Rusia este pregatita sa furnizeze vaccinul sau altor state

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, sambata, liderilor G20 ca Rusia este pregatita sa ofere vaccinul sau impotriva noului coronavirus, Sputnik V, si altor tari care au nevoie de el pentru a.

Rusia este pregatita sa furnizeze vaccinul sau altor state, spune Putin la summitul G20

Presedintele rus Vladimir Putin le-a transmis sambata celorlalti sefi de stat participanti la summitul online G20 ca Rusia este pregatita sa furnizeze vaccinul sau Sputnik V si altor state care au nevoie de el pentru a combate pandemia de COVID-19, relateaza Agerpres.

CORONAVIRUS |Oficialii de la Kremlin au anuntat cat costa vaccinul Sputnik V. Vor fi produse 1 miliard de doze anul viitor

Autoritatile ruse anunta ca vaccinul anti-Covid-19 Sputnik V va costa mai putin de 20 de dolari de persoana la nivel international, iar Kremlinul intentioneaza sa produca peste un miliard de doze in tara.

Pretul cerut guvernelor pentru vaccinul anti-COVID al Moderna, intre 25 si 37 de dolari doza

Compania farmaceutica americana Moderna va percepe guvernelor un pret cuprins intre 25 si 37 de dolari pentru o doza din vaccinul anti-COVID-19, in functie de cantitatea comandata, a declarat directorul general al companiei, Stephane Bancel, pentru saptamanalul german Welt am Sonntag, transmite Reuters. Moderna sustine ca vaccinul sau are o eficienta de 94,5%, potrivit rezultatelor ultimei etape a studiilor clinice faza a 3-a), devenind al doilea producator de vaccinuri care anunta rezultate peste asteptari, dupa Pfizer BioNTech.

Batalia pentru vaccinul impotriva Covid-19: cum se asigura UE ca serul ajunge la cat mai multi europeni

Dupa anunturile potrivit carora trei vaccinuri sunt eficiente impotriva Covid-19, guvernele au inceput sa puna banii jos pentru a achizitiona cat mai multe doze. UE n-a facut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )