Libnet.ro
UNICEF

05:00

De ce cursa pentru vaccinurile impotriva Covid este departe de a se fi terminat

Hotnews Hotnews,
 De ce cursa pentru vaccinurile impotriva Covid este departe de a se fi terminat

In timp ce toata lumea sarbatoreste vestile promitatoare ca nu unul, ci doua vaccinuri impotriva Covid-19 s-au dovedit a avea o eficienta de cel putin 90% in prevenirea bolii, sunt inca destule intrebari fara raspuns cu privire la vaccinurile PfizerBioNTech si Moderna. De exemplu, scrie The Guardian, cum vor ii proteja acestea pe batrani, si mai ales pentru cat timp, dar si care aspecte ale raspunsului imunitar pe care le declanseaza sunt protectoare si care nu? Pot fi atinse rezultate mai bune, cu vaccinuri care tintesc parti diferite ale sistemului imunitar?. continuă pe Hotnews

CITIGROUP SI OANDA ANTICIPEAZA Presiuni pe dolar in 2021, ca urmare a descoperirii vaccinurilor impotriva Covid-19

Citigroup se asteapta ca dolarul american sa piarda pana la 20% anul viitor, daca vaccinurile devin disponibile pe scara larga, iar investitorii nu vor mai cauta plasamente refugiu Moneda SUA, dolarul, va scadea cu pana la 20% in 2021, in cazul in care vaccinurile impotriva Covid-19 vor aparea pe piata si vor fi distribuite pe scara larga, sustinand revenirea la o viata normala, care va relansa cresterea economica si comertul global, potrivit bancii americane Citigroup Inc.

REGELE SAUDIT: Liderii G20 trebuie sa depuna eforturi pentru acces echitabil la vaccinurile anti-Covid

Regele saudit Salman le-a spus astazi liderilor G20 ca ei trebuie sa faca eforturi pentru un acces convenabil si echitabil la vaccinurile anti-Covid-19 si la alte instrumente in combaterea pandemiei, relateaza news. ro.

Medic celebru dezvaluie solutia salvatoare impotriva COVID-19: Este cea mai eficienta si mai scurta cale prin care putem sa revenim la normalitate

Medicul Valeriu Gheorghita de la Spitalul Militar Central a fost desemnat de curand coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19. Acesta considera ca vaccinul asteptat de toata lumea reprezinta cea mai sigura si rapida solutie catre o viata normala. Vaccinarea reduce consumul de antibiotice Medicul Valeriu Gheorghita sustine ca, atat vaccinarea antigripala, cat si cea anti-COVID-19 .

Rusia reia vaccinarea impotriva COVID-19 pe mii de voluntari, dupa o pauza a studiului clinic

Dupa o pauza a studiilor clinice, Rusia a reluat vaccinarea voluntarilor impotriva COVID-19, folosind productia proprie de vaccinuri, Sputnik V. in paralel, Moscova doreste accelerarea planurilor pentru vaccinarea.

Guvernul a aprobat infiintarea Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva Covid-19

Romania va avea un Comitet nationalde coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva Covid-19. Gruvernul a aprobat infiintarea acestuia in ultima sedinta, la propunerea Ministerului.

Pfizer si BioNTech depun vineri cererea de autorizare pentru vaccinul anti-Covid in Statele Unite

Grupul farmaceutic american Pfizer si societatea germana BioNTech au confirmat ca vor depune vineri la Agentia americana a medicamentelor FDA) o cerere de autorizare a vanzarii vaccinului impotriva Covid-19, devenind astfel primii producatori care fac acest lucru in Statele Unite, scrie AFP.

Artistul care socheaza Romania: Vreau sa fiu cobai pentru vaccinul anti-COVID, l-am facut si pe cel anti-gripa aviara!

Un artist socheaza Romania dupa ce a cerut sa fie cobai pentru vaccinul anti-COVID-19 si sustine ca l-a facut si pe cele de gripa aviara. Vaccinul anti-coronavirus este pe punctul de a ajunge in Romania, potrivit autoritatilor, cel mai probabil la inceputul lunii decembrie. Primele vor fi vaccinate cadrele medicale, insa vaccinul a creat deja .

AstraZeneca ramane in urma competitorilor in cursa pentru descoperirea unui vaccin COVID-19: Nu ne grabim, nu suntem in competitie cu ceilalti dezvoltatori

Astrazeneca anunta ca abia in luna decembrie rezultatele studiilor vor arata ca propriul vaccinCOVID-19 este eficient. Cand vor indica datele AstraZeneca daca vaccinul COVID-19 este.

CORONAVIRUS |UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer si CureVac

Uniunea Europeana UE) ar putea plati mai mult de 10 miliarde de dolari pentru a-si asigura sute de milioane de doze de vaccinuri impotriva coronavirusului dezvoltate de Pfizer-BioNTech si CureVac, a declarat.

UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer si CureVac

Uniunea Europeana ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru a-si asigura sute de milioane de doze de vaccinuri impotriva coronavirusului dezvoltate de Pfizer-BioNTech si CureVac, a declarat pentru Reuters un oficial european implicat in discutiile cu grupurile farmaceutice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )