Libnet.ro
UNICEF

08:30

O batrana de 73 de ani din judetul Vaslui a sunat la 112 pentru ca ii era foame

Antena3 Antena3,
O batrana de 73 de ani din judetul Vaslui a sunat la 112 pentru ca ii era foame

Caz emotionant in judetul Vaslui. O batrana de 73 de ani, din comuna Epureni, A sunat la 112 pentru ca ii era foame. continuă pe Antena3

Batrana de 72 de ani din Dej, amendata cu 5.000 de lei. Femeia era afara in intervalul interzis

O batrana de 72 de ani din Dej, judetul Cluj, a fost amendata cu 5. 000 de lei pentru ca a iesit din casa in afara programului dedicat pentru persoanele in varsta. Potrivit politistilor, femeia a avut abateri repetate si a folosit si un limbaj total neadecvat fata de oamenii legii.

Noi cazuri COVID-19 in judetul Vaslui. O tanara de 20 de ani, fara comorbiditati, in stare grava la terapie intensiva

Trei noi cazuri de infectare cu noul coronavirus s-au inregistrat in ultimele 24 de ore in judetul Vaslui. O tanara din Barlad, fara patologie medicale, este internata in stare grava la Terapie Intensiva.

inca o pacienta din judetul Ialomita, rapusa de infectia cu COVID-19

Inca cinci persoane confirmate cu coronavirus au murit, anunta autoritatile miercuri, astfel ca bilantul deceselor a ajuns la 362. Una dintre victime este o femeie, in varsta de 66 de ani, din judetul Ialomita.

Femeia de 41 ani, din Olt, care a murit in ambulanta, nu avea coronavirus. Sotul: Mi-a dat-o ca pe un caine, intr-un sac

Directia de Sanatate Publica a transmis prin intermediul unui comunicat de presa ca femeia din Vadastrita, judetul Olt, decedata la doar 41 ani, nu a murit din cauza COVID-19. Sotul spune ca va depune plangere penala.

Noi cifre de la Beijing dau fiori planetei: Economia Chinei s-a contractat pentru prima data in aproape 30 de ani, din cauza epidemiei de coronavirus

In primul trimestru din 2020, economia Chinei s-a contractat, pentru prima data din 1992 pana in prezent, caci epidemia de coronavirus a fortat companiile si fabricile sa se inchida. Potrivit datelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )