Libnet.ro
UNICEF

17:00

O batrana din Polonia care fusese declarata moarta s-a trezit dupa 11 ore, la morga

B1 B1,
O batrana din Polonia care fusese declarata moarta s-a trezit dupa 11 ore, la morga

O poloneza de 91 de ani al carei deces fusese constatat la domiciliu de catre un medic si fusese transportata la morga s-a trezit dupa 11 ore, noteaza AFP. Janina Kolkiewicz, din satul Ostrow Lubelski,. continuă pe B1

IRAN: Teheranul a fabricat o copie a unui avion american fara pilot care fusese capturat in 2011

Iranul a capturat o drona de tip RQ-170 Sentinel, in decembrie 2011, care patrunsese in spatiul sau aerian. Teheranul sustine ca a preluat de la distanta controlul asupra dronei americane care ar fi efectuat misiuni de recunoastere.

FADERE vrea sa stranga semnaturile romanilor din diaspora care nu vor putea vota

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) solicita Ministerului Afacerilor Externe si Biroului Electoral Central permisiunea de a strange semnaturi din partea acelora care nu-si vor putea exercita dreptul constitutional de a vota, semnaturile urmand sa fie folosite in demersurile posterioare alegerilor, arata un comunicat remis redactiei.

Roxynel, prima femeie din Romania care a ajuns cu motocicleta in cel mai nordic punct al Europei, Nordkapp

000 de km, 10 saptamani si o motocicleta hai-hui prin Europa. Nu sunt datele cu care se poate lauda orice femeie. Poate numai Roxana M. , Petit sau Roxynel, asa cum ii spun cunoscutii. Totul a inceput cu pasiun.

Roxynel, prima femeie din Romania care a ajuns SINGURA, pe motocicleta, in cel mai nordic punct al Europei, Nordkapp

000 de km, 10 saptamani si o motocicleta hai-hui prin Europa. Nu sunt datele cu care se poate lauda orice femeie. Poate numai Roxana M. , Petit sau Roxynel, asa cum ii spun cunoscutii. Totul a inceput cu pasiun.

Studiu: De Black Friday 2014, aproape 30% din romanii care locuiesc la oras vor cumpara

Black Friday 2014 se deruleaza pe 21 noiembrie si se pare ca interesul pentru achizitionarea de produse este unul ridicat in randul consumatorilor din mediul urban. Conform studiului realizat de compania iSense. Solutions, 28% din locuitorii din mediul urban au afirmat ca vor face cumparaturi de Black Friday, in timp ce jumatate 54%) nu stie sigur daca vor cumpara, urmand sa ia o decizie in functie de promotiile existente. Vor achizitiona produse de Black Friday in special persoanele cu varsta cuprinsa [].

Avocatul Poporului sesizeaza Parchetul in cazul elevului din Valcea, care a murit dupa ce cazut intr-o fosa septica

Avocatul Poporului a sesizat, marti, Parchetul de pe langa Judecatoria Horezu, in cazul elevului din judetul Valcea, care a murit dupa ce a cazut in fosa septica a scolii, relateaza Mediafax.

Massachussets, primul stat din SUA care ar putea interzice complet fumatul

Esti fumator si vrei sa vizitezi statul Massachussets sau student la una dintre cele mai prestigioase Universitati din SUA? Ei bine va trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a intra cumpara tigari, dupa ce autoritatile din orasul american sunt pe.

VIDEO/FOTOGALERIE Renault a inaugurat uzina din Algeria care va produce Symbol, fratele geaman al Daciei Logan

Renault a inaugurat luni uzina din orasul algerian Oran unde va fi produs modelul Symbol in 25. 000 de unitati/an. Investitiile franco-algeriene sunt de 50 milioane euro, dar spre deosebire de uzina din Maroc, cea algeriana va vinde pe plan local, nu va exporta. In prezent sunt 350 de angajati, iar intr-o a doua faza se va ajunge la o capacitate anuala de 75. 000 de unitati, peste cativa ani.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )