Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bugetul propus de Donald Trump dezavantajeaza persoanele cu venituri scazute

Hotnews Hotnews,
 Bugetul propus de Donald Trump dezavantajeaza persoanele cu venituri scazute

Presedintele american Donald Trump a propus numeroase schimbari in rolul guvernului federal, promovand un buget care elimina programe sociale despre care Casa Alba spune ca sunt o risipa de bani si creeaza prea multa dependenta, noteaza Washington Post. continuă pe Hotnews

Momentul in care Donald Trump incearca sa isi ia sotia de mana. Cum a reactionat Melania - VIDEO viral

Presedintele American Donald Trump si sotia lui ar avea probleme in cuplu. O inregistrare de la sosirea cuplului prezidential in Israel starneste noi comentarii. Donald Trump ince.

Fostul director CIA, John Brennan: Exista informatii despre legaturile dintre Rusia si campania lui Donald Trump care merita investigate

Fostul director CIA, John Brennan, a declarat joi ca a observat semnale despre posibilele legaturi secrete intre Rusia si campania electorala a lui Donald Trump care merita investigate si ca a avertizat Rusia anul trecut cu privire la aceste interventii, noteaza Reuters.

Bilantul diplomatic al vizitei lui Donald Trump in Orientul Mijlociu: America revine la vechile aliante sunite din regiune si sterge mostenirea Obama

Aliante fara nuante cu regimurile arabe sunite, desemnarea Iranului drept figura raului incarnat si activism diplomatic inedit legat de conflictul israeliano-palestinian: in patru zile in Orientul Mijlociu, presedintele american Donald Trump a rupt radical cu strategia predecesorului sau Barack Obama, scrie AFP.

Batranetea isi spune cuvantul: Donald Trump, epuizat dupa a doua vizita din cadrul turneului sau international (FOTO)

Turneul international al presedintelui american Donald Trump nu este unul acesta. Oboseala s-a instalat deja chiar inainte ca seful de stat sa dea curs celor doua intalniri cruciale pe care le v.

Donald Trump, GAFA E PROPORTII in Israel: Presedintele NU STIA UNDE SE AFLA!

In cadrul vizitei sale in Israel, presedintele american Donald Trump a declarat in timpul unei intalniri cu presedintele respectivului stat ca tocmai s-a intors din Orientul.

Donald Trump, GAFA DE PROPORTII in Israel: Presedintele NU STIA UNDE SE AFLA!

In cadrul vizitei sale in Israel, presedintele american Donald Trump a declarat in timpul unei intalniri cu presedintele respectivului stat ca tocmai s-a intors din Orientul.

Donald Trump a constatat ca e greu sa faci pace in Orientul Mijlociu

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a incheiat,ieri, turneul in Arabiei Saudite si Israel cu o modificare de pozitie in chestiunea iraniana, in comparatie de administratia Obama si spunand ca exista o rara ocazie de a face pace in Orientul Mijlociu.

Donald Trump a vizitat Memorialul Holocaustului de la Ierusalim: Ce mesaj a scris presedintele american in cartea de oaspeti(FOTO)

Presedintele american Donald Trump a mers marti, in ultima zi a vizitei sale oficiale in Israel, la memorialul Yad Vashem de la Ierusalim, unde le-a adus un omagiu celor sase milioane de evrei morti.

Vizita lui Donald Trump pune Italia si Belgia pe jar

Autoritatile italiene si cele belgiene au luat masuri draconice de securitate pe timpul prezentei presedintelui american, Donald Trump, in Peninsula si in Belgia, pentru summit-ul NATO.

Donald Trump, in Israel, califica Holocaustul drept cea mai neagra ora din istorie

Presedintele american Donald Trump a vizitat marti memorialul Yad Vashem de la Ierusalim, unde le-a adus un omagiu celor sase milioane de evrei morti in Holocaustul nazist, pe care l-a calificat drept o fapta de o rautate indescriptibila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )