Libnet.ro
UNICEF

12:16

Batranul din Galati raportat decedat duminica se afla intr-un centru privat de ingrijire a varstnici

România Liberă România Liberă,
Batranul din Galati raportat decedat duminica se afla intr-un centru privat de ingrijire a varstnici

Batranul din Galati al carui deces a fost raportat duminica de Grupul de Comunicare Strategica se af. continuă pe România Liberă

Camin de batrani din Galati, focar de coronavirus. Aproximativ 160 de persoane sunt in pericol

Un camin de batrani din Galati a devenit focar de coronavirus.

Asistenta din Galati hartuita de vecini, asteptata cu flori de militari: Ne cerem scuze, Mihaela. Pentru unii esti erou!

Asistenta medicala din Galati care a fost hartuita si umilita de vecini pentru ca lucreaza intr-un spital cu bolnavi de coronavirus a fost asteptata de catre militari, in fata blocului, la finalul turei de munca, cu flori si aplauze.

CORONAVIRUS. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati, care trateaza pacienti cu COVID-19, discriminata de vecinii de bloc: Mi-au aruncat cu clor pe usa apartamentului. M-au dat afara din magazin (VIDEO)

Pandemia de coronavirus provoaca disensiuni intre oameni. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase de la Galati, care trateaza pacienti de coronavirus, reclama, intr-o postare pe Facebook, ca a fost.

Gestul romanilor care iti arata de ce demisioneaza medicii: ce a ajuns sa indure o asistenta din Galati

In timp ce un numar mare de medici romani si-au dat demisia din spitale sau au intrat in concediu medical, manifestarile de discriminare la care a fost supusa o asistenta iti arata de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )