Libnet.ro
UNICEF

10:15

O batrna de 82 de ani din SUA a murit dupa ce a votat pentru prima data

Hotnews Hotnews,
 O batrna de 82 de ani din SUA a murit dupa ce a votat pentru prima data

Gracie Lou Phillips s-a intors joi acasa dansand in jurul cadrului, dupa ce a votat pentru prima data in viata ei in localitatea din Texas, in cadrul alegerilor la jumatate de mandat 2018, in perioada de vot in avans. Pana atunci batrana nu a votat niciodata pentru ca nu a crezut ca vocea ei conteaza. Luni, la cateva zile dupa ce a votat, a murit, relateazaWashington Post. continuă pe Hotnews

N-a VOTAT cu cine trebuia?! O batrana de 82 de ani din SUA a murit dupa ce a votat pentru prima data

Gracie Lou Phillips, o batrana in varsta de 82 de ani, a votat pentru prima data in viata ei in localitatea din Texas, in cadrul alegerilor la jumatate de mandat 2018, in perioada de vot in.

N-a VOTAT cu cine trebuia?! O batrana de 82 de ani din SUA a murit dupa ce a mers la urne pentru prima data in viata ei

Gracie Lou Phillips, o batrana in varsta de 82 de ani, a votat pentru prima data in viata ei in localitatea din Texas, in cadrul alegerilor la jumatate de mandat 2018, in perioada de vot in.

Tragedie in Vrancea! A murit dupa ce a cazut de pe acoperisul unei biserici

Un barbat in varsta de 53 de ani a decedat sambata, dupa ce a cazut de pe acoperisul unei biserici din localitatea Radulesti, comuna Vinatori, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean IPJ).

DOLIU in Vrancea! Un barbat a murit dupa ce a cazut in timp ce repara o clopotnita

Un barbat din Vrancea, in varsta de 53 de ani, s-a stins din viata dupa ce a alunecat de pe acoperisul bisericii din satul Radulesti, comuna Vanatori, la care efectua reparatii la.

Accident grav in Braila. O persoana a murit dupa ce a fost calcata de o masina

Un barbat a fost accidentat mortal, marti seara, pe DN2B, la iesire din orasul Ianca de un conducator auto, care a sustinut in fata politistilor ca victima i-ar fi iesit brusc in fata masinii, potrivit IP.

O femeie a murit dupa ce a cazut de pe un hotel de cinci stele

O femeie si-a pierdut viata dupa ce a cazut de pe acoperisul unui hotel de cinci stele din Londra. Potrivit martorilor, femeia s-a aruncat de pe cladirea hotelului Hilton din Mayfair, care are 6 etaje,.

O eleva de 15 ani este cercetata penal dupa ce s-a batut cu o colega de clasa

O eleva de 15 ani de la un liceu din Ramnicu Valcea este cercetata penal pentru lovire sau alte violente dupa ce a agresat o colega de clasa, a precizat luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

Twitter elimina conturile automate care incurajeaza absenteismul la alegerile din SUA

Twitter a sters mii de conturi automate in SUA, pe care erau publicate mesaje prin care alegatorii erau descurajati sa mearga marti la vot, relateaza presa americana, potrivit AFP.

Avertisment: Urmatoarea tara care risca sa iasa din Uniunea Europeana dupa Marea Britanie

Presedintele Consiliului European a lansat un avertisment pentru oficialii acestei tari pentru ca lucrurile sa revina la normal, mentionand ca in caz contrar, ar fi urmatoarea tara dupa Marea Britanie care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )