Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bayern o demoleaza pe Borussia Dortmund si trece pe primul loc

Online Sport Online Sport,
Bayern o demoleaza pe Borussia Dortmund si trece pe primul loc

Pentru al doilea an consecutiv Bayern Munchen ii umple poarta de goluri rivalei Borussia Dortmund in campionat. continuă pe Online Sport

Macel in Bundesliga! Bayern Munchen o bate rau pe Borussia Dortmund si trece pe primul loc in clasament

Bayern Munchen a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, pe fostul lider al clasamentului, Borussia Dortmund, in etapa a 28-a a campionatului Germaniei.

Sondaj IMAS: PSD, la un minim istoric, cu 21,5%. PNL, pe primul loc, cu 25,2%. Alianta USR-PLUS - 17,7%

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, PSD ar obtine doar 21,5% din voturi, ceea ce inseamna un minim istoric, potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. Pe primul loc este PNL, cu 25,2%, iar Alianta USR-Plus este pe locul al treilea, cu 17,7%. Pe locul al patrulea este partidul lui Calin Popescu Tariceanu, cu 12,7%.

Sondaj IMAS: PSD, la un minim istoric. PNL, pe primul loc

PNL a trecut pe primul loc in preferintele electoratului, depasind PSD cu aproape 2 procente, arata cel mai recent sondaj IMAS, realizat in a doua parte a lunii martie, conform Ziare. com .

VIDEO Manchester City a revenit pe primul loc (2-0 cu Cardiff); Tottenham, victorie la inaugurarea noului White Hart Lane (2-0 cu Crystal Palace)

Manchester City a urcat din nou pe primul loc in Premier League, dupa victoria de pe teren propriu in fata celor de la Cardiff scor 2-0). Tottenham a inaugurat noul White Hart Lane cu un succes impotriva lui Crystal Palace, scor 2-0. Echipa lui Mauricio Pochettino a revenit pe podium, avand un punct avans fata de marea rivala Arsenal un meci mai putin disputat).

Bundesliga: Bayern Munchen o zdrobeste pe Borussia Dortmund (5-0) si face un pas important spre titlul de campioana

Bayern Munchen a facut o prima repriza perfecta in fata Borussiei Dortmund a marcat de patru ori), a castigat cu 5-0, a trecut pe prima pozitie a clasamentului si este favorita la castigarea titlului de campioana a Germaniei.

VIDEO Bundesliga: Bayern Munchen o zdrobeste pe Borussia Dortmund (5-0) si face un pas important spre titlul de campioana

Bayern Munchen a facut o prima repriza perfecta in fata Borussiei Dortmund a marcat de patru ori), a castigat cu 5-0, a trecut pe prima pozitie a clasamentului si este favorita la castigarea titlului de campioana a Germaniei.

Alegeri in Israel: Lista generalului Benny Gantz - pe primul loc in majoritatea sondajelor, dar Netanyahu ramane favorit pentru formarea guvernului

Ultimele sondaje inaintea alegerilor parlamentare de marti din Israel coteaza umar la umar partidul lui Benjamin Netanyahu si cel al principalului sau rival Benny Gantz, dar confera avantaj actualului premier pentru formarea urmatorului guvern, scrie AFP.

Cel mai bogat om din lume, terminat de divort. A pierdut primul loc din clasament

Fondatorul si CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, si-a finalizat divortul de MacKenzie Bezos. Cei doi au emis cat un comunicat oficial prin care au anuntat finalizarea procedurilor, cei doi urmand sa aiba custodie comuna pentru.

Cupa Davis: Romania, la egalitate cu Zimbabwe dupa prima zi a intrecerilor (scor 1-1) - Dragos Dima a adus primul punct pentru tricolori

Romania si Zimbabwe se afla la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a intrecerilor din cadrul turului I al Grupei a II-a, zona Europa/Africa a Cupei Davis. Dragos Dima 327 ATP) a adus primul punct al echipei tricolore, impunandu-se in fata lui Takanyi Garanganga 449 ATP), scor 6-3, 6-3.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )