Libnet.ro
UNICEF

15:45

Baza de date cu toate proprietatile publice si private din Bucuresti va fi actualizata

B1 B1,
Baza de date cu toate proprietatile publice si private din Bucuresti va fi actualizata

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni ca baza de date cu toate proprietatile publice si private din Bucuresti va fi actualizata si va include elementele privind regimul juridic si. continuă pe B1

VIDEO. Grigore Lese, concert extraordinar La portile ceriului, pe scena Teatrului National din Bucuresti (P)

Pe 5 decembrie, in seara de Mos Nicolae, Grigore Lese va sustine concertul extraordinar La portile ceriului, avandu-i invitati pe scena Salii Studio a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, pe Olga Podobinschi-pian, Mihaela Pletea-voce, Maria Chifu-fagot si Amir Heidarkhodae-instrumente de percutie si voce.

Colectiv 1 AN. O scoala din Bucuresti a avut o ora de religie dedicata victimelor din Colectiv. Unul dintre raniti a fost invitat la curs

O ora de religie deschisa dedicata victimelor incendiului din Colectiv a avut loc vineri la Scoala Gimnaziala Maica Domnului din Bucuresti, la eveniment participand si una dintre victime, Liviu Popescu, fost elev al institutiei.

Descinderi in cluburi de fite din Bucuresti: O fosta Miss Playboy, victima a operatiunii desfasurate de mascati (VIDEO)

O fosta Miss Playboy s-a nimerit in centrul unei imens scandal cu ingrediente incendiare: droguri, perchezitii si cluburi de fite. Roxana Ungureanu, desemnata in 2006 cea mai sexy femeie din.

Apa potabila va fi intrerupta, temporar, in mai multe zone din Bucuresti

Apa Nova Bucuresti a anuntat ca va intrerupe temporar furnizarea alimentarii cu apa, in saptamana 31 octombrie - 06 noiembrie 2016, in mai multe zone din Capitala, pentru efectuarea unor lucrari programate de modernizare in sistemul de alimentare cu apa potabila.

Pentru mine, Colectiv a insemnat... Mai multi elevi ai unui liceu din Bucuresti au vorbit la ora de dirigentie despre cum au trait tragedia de acum un an (VIDEO)

Tragedia din Colectiv a marcat multe destine, inclusiv pe cele ale unor elevi de liceu, care si-au vazut prietenii murind. Pentru ei, tragedia are cele mai profunde semnificatii. Fiecare generatie a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3224 seconds )