Libnet.ro
UNICEF

15:30

BBC, anunt-SOC: Muhammad este cel mai POPULAR nume din Londra si in Top 10 al intregului Regat!

B1 B1,
BBC, anunt-SOC: Muhammad este cel mai POPULAR nume din Londra si in Top 10 al intregului Regat!

Surpriza uriasa in clasamentul celor mai populare nume folosite pentru nou-nascutii din Marea Britanie, dat publicitatii miercuri de Biroul National de Statistica ONS), anunta BBC. Olivia ia locul. continuă pe B1

E OFICIAL: Muhammad este cel mai POPULAR nume din Londra si in Top 10 al intregului Regat!

Surpriza uriasa in clasamentul celor mai populare nume folosite pentru nou-nascutii din Marea Britanie, dat publicitatii miercuri de Biroul National de Statistica ONS), anunta BBC. Olivia ia locul.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Sigur nu ai stiut asta

Curmalele au o valoare nutritionala foarte mare si poseda numeroase efecte sanatoase, asa ca multi oameni le considera a fi cel mai sanatos aliment din lume. Aceste fructe sunt de mare ajutor in mai.

Cel mai popular site de torrente s-a folosit de calculatoarele utilizatorilor sai in mod fraudulos, pentru a mina Bitcoin

Site-urile de torrente fac parte din una dintre cele mai conroversate categorii de pagini web. Foarte multa lume a incercat, fara succes, sa le inchida, iar acestea au reusit cumva sa supravietuiasca de fiecare data.

Sageti pe axa LPF - FRF: Olaroiu era cel mai indicat la nationala

Gino Iorgulescu, presedintele LPF, priveste cu neincredere numirea lui Cosmin Contra la carma echipei nationale si spune ca cel mai indicat nume care trebuia adus la prima reprezentativa ar fi fost Cosmin Olaroiu.

Victor Ponta, mesaj ingrijorator: Moneda Euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Fostul premier Victor Ponta sustine ca moneda euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani si ca, din acest punct de vedere, Romania s-a intors inapoi la inceputul lui 2012,.

Cel mai ieftin SUV din gama Volkswagen a fost lansat oficial. Uite cat costa noul model german

Volkswagen a lansat un nou model cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt. Se numeste T-Roc si este cel mai ieftin SUV oferit in prezent de compania germana.

Avertisment sumbru! Riscul unui conflict nuclear, la cel mai ridicat nivel dupa Razboiul Rece

Riscul unui conflict nuclear este la cel mai inalt nivel de la incheierea Razboiului Rece, afirma secretarul general al Natiunilor Unite, Antonio Guterres, avertizand comunitatea internationala.

Mother!, cu Jennifer Lawrence si Javier Bardem, catalogat cel mai prost film al anului: reactia Paramount VIDEO

Filmul Mother!, in regia lui Darren Aronofsky si cu Jennifer Lawrence, Michelle Pfeiffer si Javier Bardem in rolurile principale, a dezamagit spectatorii americani, care l-au catalogat drept cel mai prost film al anului. Partea proasta este ca nici criticii nu au o parere prea buna.

Cel mai mare avantaj al FSDI - autofinantarea din resurse interne si internationale

Cel mai important beneficiu al Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) este dat de posibilitatea acestuia de a se autofinanta din resurse interne si internationale, atat timp cat statul va ramane singurul actionar, a apreciat Mircea Ursache, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), vineri, in cadrul unei conferinte organizate la Sinaia.

La Media Music Awards cel mai mare fan va primi trofeul din mana idolului sau

Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, ii va oferi si anul acesta ocazia celui mai infocat fan al unui artist autohton sa aiba parte de o experienta de neuitat in seara de 3 octombrie si sa primeasca trofeul Best Fan chiar din mana idolului sau.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )