Libnet.ro
UNICEF

19:45

E OFICIAL: Muhammad este cel mai POPULAR nume din Londra si in Top 10 al intregului Regat!

B1 B1,
E OFICIAL: Muhammad este cel mai POPULAR nume din Londra si in Top 10 al intregului Regat!

Surpriza uriasa in clasamentul celor mai populare nume folosite pentru nou-nascutii din Marea Britanie, dat publicitatii miercuri de Biroul National de Statistica ONS), anunta BBC. Olivia ia locul. continuă pe B1

BBC, anunt-SOC: Muhammad este cel mai POPULAR nume din Londra si in Top 10 al intregului Regat!

Surpriza uriasa in clasamentul celor mai populare nume folosite pentru nou-nascutii din Marea Britanie, dat publicitatii miercuri de Biroul National de Statistica ONS), anunta BBC. Olivia ia locul.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Sigur nu ai stiut asta

Curmalele au o valoare nutritionala foarte mare si poseda numeroase efecte sanatoase, asa ca multi oameni le considera a fi cel mai sanatos aliment din lume. Aceste fructe sunt de mare ajutor in mai.

Victor Ponta, mesaj ingrijorator: Moneda Euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Fostul premier Victor Ponta sustine ca moneda euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani si ca, din acest punct de vedere, Romania s-a intors inapoi la inceputul lui 2012,.

Cel mai ieftin SUV din gama Volkswagen a fost lansat oficial. Uite cat costa noul model german

Volkswagen a lansat un nou model cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt. Se numeste T-Roc si este cel mai ieftin SUV oferit in prezent de compania germana.

Buffett devine cel mai bogat politist din SUA

Macon County, un tinut cu o populatie de circa 100. 000 din SUA, are probabil cel mai bogat serif din tara, in persoana lui Howard Buffett foto), fiul binecunoscutului investitor Warren Buffett, scrie Bloomberg .

Cresterea dobanzilor se confirma: ROBOR la 3 luni ajunge la 1%, cel mai inalt nivel din ianuarie 2016 incoace

Trendul de crestere a dobanzilor se confirma. Indicatorul de referinta pentru majoritatea creditelor in lei, ROBOR la trei luni, a urcat la 1% pe an, cel mai ridicat nivel de la inceputul anului 2016 pana in prezent.

Cel mai popular site de torrente s-a folosit de calculatoarele utilizatorilor sai in mod fraudulos, pentru a mina Bitcoin

Site-urile de torrente fac parte din una dintre cele mai conroversate categorii de pagini web. Foarte multa lume a incercat, fara succes, sa le inchida, iar acestea au reusit cumva sa supravietuiasca de fiecare data.

VIDEO Donald Trump, la Adunarea Generala ONU: Forta noastra militara este la cel mai inalt nivel din istorie

Donald Trump s-a adresat Adunarii Generale a ONU, marti, pentru prima data in calitate de presedinte al SUA.

VIDEO Donald Trump, la Adunarea Generala ONU: Forta noastra militara este la cel mai inalt nivel din istorie. Putem distruge total Coreea de Nord

Donald Trump s-a adresat Adunarii Generale a ONU, marti, pentru prima data in calitate de presedinte al SUA.

FOTO Cel mai mare parc din mediul rural din Oltenia a ajuns o ruina. A fost ridicat in comunism, iar acum in el pasc caii

Cel mai frumos parc din mediul rural din zona Olteniei a fost infiintat in anul 1960 in comuna doljeana Goicea, de Dumitru Dinisor, liderul Colectivului din localitate. in perioada comunista locul era o spendoare, isi amintesc doljenii, si asta deoarece in zona era o gradina zoologica, un teatru de vara, dar si un teren de fotbal. Acum totul a ajuns o ruina, iar autoritatile ridica din umeri.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )