Libnet.ro
UNICEF

19:45

BBC News va desfiinta 415 posturi si va investi mai mult in zona digitala

Adevărul Adevărul,
BBC News va desfiinta 415 posturi si va investi mai mult in zona digitala

BBC News va desfiinta 415 posturi si va face restructurari de personal, pentru a investi mai mult in jurnalismul digital. continuă pe Adevărul

VIDEO Traian Basescu: Il propun pe Dacian Ciolos comisar european, nu am nevoie de mandat de la premier. / Ponta nu a fost niciodata pregatit la consultari, s-ar putea sa decid sa fac publice toate intalnirile./ Mi-ar fi convenit mai mult daca premierul

Presedintele Traian Basescu a vorbit din nou, miercuri, la emisiunea Evenimentul Zilei de la B1 Tv, despre legea privind reducerea CAS, afirmand ca Realitatea este ca ei Guvernul - n. red. ) nici acum nu stiu cum vor compensa deficitul la fondul de pensii. Problema este de unde se iau banii. Am vazut si abordarea de ce nu le-a dat presedintele solutii. Sigur ca solutii pot fi, depinde care este impactul. Seful statului a mai declarat ca Mie mi-ar fi convenit mai mult daca venea cu Gherghina, nu stiu de ce a venit cu doamna ministru. Premierul a sacrificat-o pe doamna Petrescu, n-as putea sa fac asa ceva nici unui barbat si cu atat mai putin unei femei. Traian Basescu a spus ca nu exclude posibilitatea de a da publicitatii mai multe inregistrari. De asemenea, seful statului, care pleaca miercuri la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles, a anuntat ca il va propune pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de comisar european, el subliniind ca nu are nevoie de mandat de la premier pentru acest lucru.

Actionarii Espirito Santo, dispusi sa injecteze mai mult capital in banca

Banca Centrala a Portugaliei a anuntat, ieri, ca actionarii Banco Espirito Santo SA BES), a doua banca majora din tara, sunt interesati sa injecteze mai mult capital in aceasta institutie, dupa ce una dintre companiile din grupul Espirito Santo nu a reusit sa-si achite o datorie pe termen scurt.

Cine se trezeste de dimineata, minte mai mult

Cei care sar din pat plini de energie dis de dimineata sunt predispusi, intr-o mai mare masura, sa minta si sa insele pe parcursul unei zile.

Cine se trezeste de dimineata minte mai mult

Cei care sar din pat plini de energie dis-de-dimineata sunt predispusi, intr-o mai mare masura, sa minta si sa insele pe parcursul unei zile.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )