Libnet.ro
UNICEF

12:00

BCE: Creditarea in zona euro, la cel mai ridicat nivel din 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCE: Creditarea in zona euro, la cel mai ridicat nivel din 2009

Creditele bancare acordate companiilor din zona euro au inregistrat, in mai, cea mai mare majorare de dupa criza financiara, in timp ce ritmul de crestere a masei monetare s-a accelerat, arata datele publicate ieri de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Bulgariadepune cererea de aderare la zona euro

Bulgaria va depune cererea de aderare la zona euro cel mai probabil in data de 14 iulie, a declarat joi premierul Boiko Borisov, transmite Reuters. Bulgaria vrea sa depuna cererea de aderare la zona euro in.

Zona euro, la un acord istoric pentru reducerea datoriei Greciei

Guvernele din zona euro au reusit in noaptea de joi spre vineri, dupa peste sase ore de negocieri, sa ajunga la un acord indelung asteptat pentru reducerea datoriei Greciei, intr-un moment in care Atena se pregateste sa incheie, in 20 august, al treilea program de asis-tenta financiara, in valoare de 86 de miliarde de euro, informeaza publicatia britanica Financial Times FT).

Comisia Iordache ncepe joi modificarile pe Codul Penal. Cel mai asteptat articol: abuzul n serviciu

Comsisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, se intruneste joi pentru a discuta modificarile la Codul penal, amanate in mai multe randuri. Cel mai asteptat articol este cel privind infractiunea de abuz in serviciu, care il vizeaza in mod direct pe Liviu Dragnea. Florin Iordache a declarat in mai multe randuri ca sustine o redefinire a infractiunii si nu impunerea unui prag valoric pentru prejudiciu.

The Guardian: Romnia vs Argentina (CM 1994), cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale - 90 de minute de fotbal absolut sublim si fascinant

Jurnalistul Craig McCracken de la publicatia The Guardian este de parere ca cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale de fotbal est cel dintre Romania si Argentina, din optimile editiei din 1994, cand tricolorii s-au impus cu 3-2. Exista un singur raspuns logic si rational la intrebarea care este cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale. Titlul ii apartine, fara echivoc, meciului din optimile CM 1994, disputat intre Romania si Argentina, se arata pe site-ul The Guardian.

Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa arate imens

Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa fie un gigant si ar putea conduce la schimbari semnificative in industria monitorizarii sanatatii omului. in urma cu cateva luni, la IBM Think 2018, conferinta emblematica a companiei, compania a prezentat cel mai mic computer din lume. Acesta avea o dimensiune de [].

Aeroportul care urmeaza sa devina cel mai mare din lume

La un secol, dupa ce a fost deschis ca o pista pe iarba intr-o localitate din vestul Londrei, Heathrow ar putea fi transformat in cel mai mare aeroport din lume ca urmare a unei decizii controversate a.

Afaceri la sate: Romnia are cel mai mare numar de ferme din UE, dar productia e foarte slaba

Romania are cel mai mare numar de ferme din Uniunea Europeana, insa marea majoritate sunt mici si au productie foarte slaba, potrivit unor statistici publicate joi de Eurostat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )