Libnet.ro
UNICEF

05:45

Beatrice Rancea s-a infectat cu noul coronavirus

Antena3 Antena3,
Beatrice Rancea s-a infectat cu noul coronavirus

Managerul Operei Nationale Romane din Iasi, Beatrice Rancea, a fost infectata cu SARS-CoV-2. Starea de sanatate a acesteia este una stabila acum si nu prezinta simptomele specifice. Dupa ce a aflat rezultatul testului, Beatrice Rancea a intrat in izolare la domiciliu pentru o perioada de 14 zile. continuă pe Antena3

Patriarhul Irinej al Serbiei, infectat cu noul coronavirus, a fost internat la un spital COVID din Belgrad

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Sarbe, Irinej, a fost internat in spital, miercuri, dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a comunicat Patriarhia sarba, ce reprezinta cea mai numeroasa confesiune crestina din Serbia. Irinej, in varsta de 90 de ani, a fost testat de rutina, in cadrul unei anchete epidemiologice, iar sanatatea sa este in stare excelenta, fara simptome de COVID-19, se precizeaza intr-un comunicat.

Criza COVID-19 le da escrocilor noi idei. Mai multor persoane li s-au cerut bani, sub pretextul ca o ruda s-a infectat cu noul coronavirus si are nevoie de dispozitive medicale foarte scumpe pentru tratament

Escrocii n-au ratat ocazia oferita de pandemie si se folosesc chiar si de noul coronavirus pentru a-si pacali victimele si a le fura banii. Ei le spun oamenilor ca una dintre rudele lor s-ar fi infectat cu.

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta este primul deces inregistrat in randul cadrelor medicale din Braila cauzate de SARS COV.

Beatrice Rancea, directoarea Operei Nationale Romane Iasi, infectata cu noul coronavirus

Beatrice Rancea, directoarea Operei Nationale Romane Iasi, a confirmat pentru Europa FM ca este infectata cu noul coronavirus.

Beatrice Rancea, infectata cu COVID-19. Ce mesaj a transmis directoarea Operei Nationale Romane Iasi

Beatrice Rancea, directoarea Operei Nationale Romane Iasi, este infectata cu noul coronavirus. Aceasta a transmis ca starea ei este buna si le multumeste tuturor pentru gandurile bune pe care le-a.

Directoarea Operei Nationale Romane Iasi este infectata cu noul coronavirus

Beatrice Rancea a spus ca este infectata cu noul coronavirus.

Creste numarul angajatilor din Prefectura Sibiu care sunt confirmati cu noul coronavirus

Inca sapte angajati din Prefectura Sibiu au fost confirmati cu noul coronavirus, trei fiind din Serviciul Pasapoarte. Institutia este din nou dezinfectata.

Nu un an, nici noua luni, dar macar 6 luni sa ne luam angajamentul ca nimeni din familiile noastre si nimeni din anturajul nostru nu va muri in urma infectarii cu noul coronavirus

Luna octombrie a fost, pentru mine, luna in care baiatul meu a implinit 33 de ani, departe de casa, dar si luna in care doi dintre prietenii mei au simtit, pe pielea lor, ce inseamna raceala la plamani in plina criza generata de coronavirus.

9.937 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat 9. 937 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronav.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )