Libnet.ro
UNICEF

06:15

Secretul relatiei dintre Simona Halep si Darren Cahill. Boris Becker, dezvaluiri de ultima ora

Playtech Playtech,
Secretul relatiei dintre Simona Halep si Darren Cahill. Boris Becker, dezvaluiri de ultima ora

Fostul mare tenismen Boris Becker a vorbit in termeni laudativi despre Simona Halep si s-a aratat increzator ca numarul 4 WTA va castiga Australian Open in 2020. Prezent la Bucuresti ca invitat de onoare in cadrul unui concurs de sah, Boris Becker a declarat ca Simona joaca tenis la cel mai inalt nivel si ca . continuă pe Playtech

Criticat pentru cuvintele adresate Simonei Halep, Darren Cahill raspunde: Cred ca as face-o din nou daca as fi nevoit

Darren Cahill a schimbat putin discursul la unul dintre on-court coaching-urile din timpul partidei cu Karolina Pliskova, motiv pentru care si-a atras critici. Chestionat despre acest episod mai putin intalnit in timpul colaborarii cu Simona Halep, antrenorul australian a replicat: Cred ca as face-o din nou daca as fi nevoit. Nu este un moment placut pentru niciun antrenor, dar nu cred ca am avut de ales, daca voiam sa-mi fac meseria bine.

Cum a comentat Darren Cahill comportamentul dur pe care l-a avut fata de Simona Halep. La Turneul Campioanelor, i-a spus sportivei ca a fost o rusine pe teren

Darren Cahill a vorbit despre episodul dur din ultimul meci jucat de Simona Halep la Turneul Campioanelor, cand antrenorul australian i-a reprosat sportivei maniera in care a abordat partida si i-a spus ca a fost o rusine pe teren. Cahill a declarat ca ar face si acum acelasi lucru daca ar avea ocazia. Darren Cahill .

Ce spune Simona Halep despre Darren Cahill, dupa momentul incordat din meciul cu Pliskova. Presa internationala l-a criticat dur

Simona Halep i-a luat apararea lui Darren Cahill dupa ce presa internationala l-a criticat pe antrenorul australiat pentru felul in care a certat-o pe sportiva romanca in timpul partidei cu Pliskova, utlima din grupa violet la Turneul Campioanelor. Cahill a fost enervat de jocul slab al Simonei si i-a transmis ca prestatia ei este rusinoasa.

Darren Cahill explica momentul de la Shenzhen cand a certat-o pe Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a avut cea mai dura interventie de cand lucreaza cu Simona Halep in timpul meciului acesteia cu Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep a ajuns la psiholog. Motivul neasteptat pentru care sportiva a apelat la ajutorul specialistului

Simona Halep a ajuns la psiholog dupa ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor, pierdut in fata sportivei Karolina Pliskova, dupa ce antrenorul Darren Cahill i-a tinut un discurs dur si i-a transmis ca a fost o rusine pe teren. Constanteanca a fost insotita chiar de catre antrenorul ei, care a vrut sa afle .

Darren Cahill, genial: Australianul a explicat, in premiera, de ce a scuturat-o pe Halep pe teren

La trei zile dupa o repriza de On-Court Coaching OCC) care a socat lumea tenisului, Darren Cahill a rupt tacerea.

Boris Becker: Simona Halep are o sansa de a castiga Australian Open Parerea fostului tenisman despre cel mai bun jucator din lume

Fostul tenisman german Boris Becker, cu sase Grand Slam-uri in palmares, a declarat, marti, ca Simona Halep are nevoie de o mai buna programare a meciurilor in partea a doua a sezonului si o vede printre favorite la Australian Open 2020.

Simona Halep, aspru taxata dupa Turneul Campioanelor. Motivul pentru care a fost criticata: Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Simona Halep a fost aspru taxata dupa Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Motivul pentru care a fost criticata si i s-a spus sa renunte la a mai fi sefa echipei ei. Simona Halep, aspru criticata dupa decizia anuntata in urma Turneului Campioanelor Simona Halep a fost eliminata in ultimul meci al sezonului de jucatoarea ceha .

Ultima imagine cu Simona Halep, din vacanta. Ce au observat fanii care s-au uitat cu atentie la ea

Ultima imagine cu Simona Halep, din vacanta, pe care sportiva a postat-o pe retelele sociale a starnit reactii din partea celor care ii urmaresc si activitatea din mediul online a acesteia, nu doar pe cea din terenul de tenis. Ce au observat fanii in ultima imagine cu Simona Halep, din vacanta Mandrii de tine, romanca .

Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Pe aceasta pozitie va incheia anul

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele Turneului Campioanelor dupa ce a fost invinsa in trei seturi de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din grupa. Pe ce loc a ajuns romanca in clasamentul WTA? Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor? Simona .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )