Libnet.ro
UNICEF

08:15

Begu, cea mai rasunatoare victorie din 2016: romanca a batut o jucatore de Top 5. Cu cine se va duela in optimi

Adevărul Adevărul,
Begu, cea mai rasunatoare victorie din 2016: romanca a batut o jucatore de Top 5. Cu cine se va duela in optimi

Dupa Patricia Tig 134 WTA), bucuresteanca de 25 de ani a furnizat si ea o mare surpriza, la Madrid, la capatul unui meci fantastic. continuă pe Adevărul

Bursele din China, cea mai buna zi din ultimele 5 saptamani, Investitorii s-au bucurat ca profiturile companiilor nu s-au prabusit

Actiunile chinezesti au consemnat marti cea mai buna zi din ultimele cinci saptamani, investitorii pariind pe imbunatatirea pe termen scurt a situatiei corporatiilor, dar tranzactionarea subtire de dupa vacanta de weekend sugereaza ca increderea ramane fragila, transmite Reuters.

Cea mai TRISTA slujba din lume. Lasam in urma noastra o lumanare aprinsa si rostim o rugaciune

Unii oameni duc o viata solitara, nu au prieteni, rude si nimeni nu le calca pragul casei. in Japonia, mii de astfel de persoane mor si nimeni nu le simte lipsa, nimeni nu este alaturi de ei in.

Cea mai mare tranzactie a anului: O companie chineza a pus mana pe rafinaria Rompetrol (VIDEO)

Chinezii au pus mana pe cea mai mare rafinarie din Romania. China Energy Company Limited a cumparat pachetul majoritar de actiuni al grupului Rompetrol, arata B1 TV. Compania din China va investi.

VIDEO Proprietarii de masini clasice Dacia se pregatesc pentru marea intalnire din 2016

Proprietari si fani ai automobilelor Dacia clasice isi dau intalnire la Brasov, sambata, 7 mai, cand are loc intalnirea nationala anuala. Circa 50 de masini istorice marca Dacia vor fi expuse in Piata Sfatului din Brasov, au anuntat organizatorii, printre care si cea mai veche Dacia 1300, cu seria 00002. Aceasta a fost salvata de la REMAT, acum trei ani fiind o rabla pe GPL numai buna de casat.

HRISTOS A iNVIAT! Patriarhul Daniel: Sfintele Pasti, cea mai mare sarbatoare a Bisericii!

HRISTOS A iNVIAT! Sfintele Pasti reprezinta cea mai mare sarbatoare a Bisericii, care da sens vietii omului credincios, transmite Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in Pastorala la invierea Domnului.

FOTO + VIDEO: Smoothie, cea mai fotogenica pisica de pe Internet

Uneori ai nevoie de un Smoothie in viata ta, este mottoul persoanei care detine cea mai fotogenica pisica de pe retelele de socializare. Britanica cu parul lung a devenit vedeta printre internauti, datorita ochilor sai verzi si atitudinii relaxate din fotografii.

Omul cu cea mai scumpa paza! Cate milioane sunt cheltuite pe siguranta sefului Facebook

Mark Zuckerberg ocupa a 19-a pozitie in topul celor mai influente persoane din lume si a patra in clasamentul celor mai bogati oameni din America, potrivit Forbes. Prin urmare, siguranta lui costa si e.

Ministerul de Interne: Sarbatorile de Pasti din 2016, cele mai sigure si lipsite de incidente din ultimii 5 ani

Sarbatorile de Pasti din 2016 au fost cele mai sigure si lipsite de incidente din ultimii 5 ani. Numarul accidentelor rutiere, al incidentelor inregistrate in noaptea de Inviere si al interventiilor ambulantelor si ale echipajelor SMURD a fost in scadere fata de alti ani, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, comisarul Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unui comunicat al MAI.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

Marian Darta, cel mai cunoscut stilist din Romania, a murit dupa o lupta grea cu cancerul (VIDEO)

Stilistul vedetelor Marian Darta a murit, in noaptea de duminica spre luni, la spital, unde a petrecut cele mai cumplite clipe din viata, potrivit spynews. ro. Fostul stilist suferea de o tumora.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )