Libnet.ro
UNICEF

12:45

HRISTOS A iNVIAT! Patriarhul Daniel: Sfintele Pasti, cea mai mare sarbatoare a Bisericii!

România Liberă România Liberă,
HRISTOS A iNVIAT! Patriarhul Daniel: Sfintele Pasti, cea mai mare sarbatoare a Bisericii!

HRISTOS A iNVIAT! Sfintele Pasti reprezinta cea mai mare sarbatoare a Bisericii, care da sens vietii omului credincios, transmite Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in Pastorala la invierea Domnului. continuă pe România Liberă

Hristos a inviat! Aradenii care au participat la slujba invierii au plecat spre casa cu Sfintele Pasti si lumanari aprinse

Mii de credinciosi din municipiul si judetul Arad au participat la slujbele de Inviere. Daca la miezul noptii numarul celor prezenti a fost destul de mare dupa o ora multi au inceput sa plece spre casa cu lumanarile aprinse in mana. Altii au ales sa intre in biserica si sa asiste la intreaga slujba, dupa care au plecat acasa cu Sfintele Pasti vin cu paine).

Cea mai mare tranzactie a anului: O companie chineza a pus mana pe rafinaria Rompetrol (VIDEO)

Chinezii au pus mana pe cea mai mare rafinarie din Romania. China Energy Company Limited a cumparat pachetul majoritar de actiuni al grupului Rompetrol, arata B1 TV. Compania din China va investi.

FOTO + VIDEO: Smoothie, cea mai fotogenica pisica de pe Internet

Uneori ai nevoie de un Smoothie in viata ta, este mottoul persoanei care detine cea mai fotogenica pisica de pe retelele de socializare. Britanica cu parul lung a devenit vedeta printre internauti, datorita ochilor sai verzi si atitudinii relaxate din fotografii.

S-a dus dimineata la toaleta, dar nu a avut nici cea mai mica banuiala de ce avea sa i se intample

S-a trezit ca in fiecare dimineata si s-a dus la toaleta fara sa aiba nici cea mai mica idee de ce avea sa i se intample.

Hristos a inviat! Sute de credinciosi au luat Lumina Sfanta in Baragan, manastirile, loc de pelerinaj

Cea mai veche si importanta sarbatoare a crestinatatii, Pastele a adus omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos. Dupa cum spunea parintele Arsenie Boca, invierea este singura minune care se arata tuturor, credinciosi si necredinciosi.

Cea mai infricosatoare predica a parintelui Arsenie Boca: Credinciosul nu se teme de moarte, fiindca a desfiintat-o Isus

Credinciosii care au asistat la slujba de Paste din 25 aprilie 1949 de la Manastirea Prislop au fost cutremurati de predica celui mai iubit duhovnic al Romaniei.

Ministerul Finantelor: Toate cheltuielile bugetare din primul trimestru au fost sub tinta programata. Cea mai slaba realizare s-a inregistrat la investitii

Toate cheltuielile bugetare din primul trimestru din acest an s-au situat sub tinta programata, insa cele mai slabe realizari s-au inrgistrat la cheltuielile de capital 36,9%), cheltuielile pentru proiecte cu finantare din fonduri ale Uniunii Europene 41,7%) si cele cu subventiile 47,1%), arata Ministerul Finantelor.

Razvan Rat, BRK Financial Group: Cea mai mare parte din rulaj, realizata cu actiunile SNG

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare mai mic decat marti, de 7,83 milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )