Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cea mai mare tranzactie a anului: O companie chineza a pus mana pe rafinaria Rompetrol (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai mare tranzactie a anului: O companie chineza a pus mana pe rafinaria Rompetrol (VIDEO)

Chinezii au pus mana pe cea mai mare rafinarie din Romania. China Energy Company Limited a cumparat pachetul majoritar de actiuni al grupului Rompetrol, arata B1 TV. Compania din China va investi. continuă pe B1

Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea: Listarea Hidroelectrica va fi cea mai mare din Europa Centrala si de Est in acest an

Listarea Hidroelectrica pe bursa va fi cea mai mare din istoria Romaniei, dar si cea mai mare din Europa Centrala si de Est din acest an, a declarat Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea.

Razvan Rat, BRK Financial Group: Cea mai mare parte din rulaj, realizata cu actiunile SNG

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare mai mic decat marti, de 7,83 milioane de euro.

Cum a ajuns iepurasul in reclamele de Paste. Ce a transformat un simbol pagan intr-un personaj atat de popular pentru cea mai mare sarbatoare crestina

Simpaticul si foarte comercialul iepuras aducator de oua rosii, transformat intr-o adevarata industrie legata de sarbatorile Pascale, monopolizeaza, an de an, in magazine, rafturile cu produse specifice acestei perioade.

FOTO + VIDEO: Smoothie, cea mai fotogenica pisica de pe Internet

Uneori ai nevoie de un Smoothie in viata ta, este mottoul persoanei care detine cea mai fotogenica pisica de pe retelele de socializare. Britanica cu parul lung a devenit vedeta printre internauti, datorita ochilor sai verzi si atitudinii relaxate din fotografii.

S-a dus dimineata la toaleta, dar nu a avut nici cea mai mica banuiala de ce avea sa i se intample

S-a trezit ca in fiecare dimineata si s-a dus la toaleta fara sa aiba nici cea mai mica idee de ce avea sa i se intample.

AMD lanseaza cea mai puternica placa video

AMD a prezentat de curand o noua placa grafica, pe care a denumit-ocea mai rapida din lume in acest moment. Americanii de la AMD au prezent cea mai puternica placa video a lor, obtinuta prinunirea a doua modele AMD Radeon R9. Este denumita Radeon Pro Duo, iar principalele ei tinte sunt creatorii de continut si [].

Eva Mendes, in stare de soc. Fratele ei mai mare a murit de cancer

Momente cumplite pentru Eva Mendes. Actrita este in doliu, dupa ce fratele ei mai mare, Carlos Mendez, a pierdut lupta cu cancerul, la 53 de ani.

Cea mai buna ciorba de miel de pus pe masa de Paste, reteta culeasa din colectia legendarei Sanda Marin, doamna bucatariei romanesti

O femeie extrem de meticuloasa, care ducea la bun sfarsit orice facea, fie ca era vorba de niste gustoase placinte cu visine, de vreo treaba de croitorie sau de ingrijirea fermei de la Baneasa, asa si-o amintesteIoana-Maria Isac, nepoata Sandei Marin, pe doamna bucatariei romanesti. in ajunul sarbatorilor de Paste, va prezentam un preparat traditional gustos din colectia de retete semnata de iscusita gospodina: ciorba de miel.

Povestea de suflet: Cea mai bogata familie din Biserica

Aveam 14 ani, sora mea cea mica avea 12, iar cea mare 16. Traiam intr-o casuta mica impreuna cu mama noastra. Tata murise in urma cu 5 ani, lasand-o pe mama singura cu 7 copii. Iar noi am invatat de.

Fosta iubita a lui Valeriu Zgonea cere in instanta ca acesta sa plateasca o pensie alimentara mai mare pentru fiica lor

Valeriu Zgonea a fost obligat la finele anului trecut sa plateasca o pensie alimentara de aproape 1. 000 de lei fiicei sale, Alexandra. Totusi, decizia de fond nu a multumit-o pe mama, care a facut apel, noteaza.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )