Libnet.ro
UNICEF

19:00

Belgia va introduce carantina obligatorie pentru toti calatorii din zonele de risc UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Belgia va introduce carantina obligatorie pentru toti calatorii din zonele de risc UE

Belgia a anuntat miercuri ca va aplica o carantina obligatorie pentru calatorii care sosesc pe teritoriul sau din tarile Uniunii Europene UE) si cele asociate considerate zone de risc pentru coronavirus, pe baza unei liste ce se va reactualiza, care imparte statele de origine in trei grupuri, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Anunt important pentru toti soferii din Romania. Documentul pe care trebuie sa il ai mereu la tine, in original

Cei care au politele RCA in format electronic risca acum amenzi usturatoare. Asiguratorii vor trebui sa dea soferilor politele cu semnatura si stampila in original. in caz de accidente sau de simple controale in trafic, soferii nu vor mai putea prezenta actele doar pe telefon sau imprimate.

Ni se inchid tot mai multe porti in Europa. Austria impune carantina obligatorie pentru romani, in urma cresterii cazurilor de Covid-19

Austria emite avertizari de calatorie pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, a anuntat miercuri guvernul de la Viena, care a invocat o inrautatire a situatiei legate de COVID-19 in aceste tari, transmite Reuters.

Veste buna pentru toti romanii. Salariul minim pe economie s-ar putea dubla. Decizia, la mana CCR

Veste buna pentru toti romanii. Legea care prevede corelarea salariului minim pe economie cu cosul minim pentru un trai decent urmeaza sa fie dezbatuta de Curtea Constitutionala a Romaniei, pe 14 iulie. Daca CCR va da un aviz favorabil, salariul minim pe economie ar putea creste pana la aproape 2. 700 lei net, de la 1. 346 lei cat este in prezent.

ING, anunt important pentru toti clientii: trebuie sa stii asta daca ai un cont bancar

ING Bank vine cu un anunt important pentru toti clientii care au un cont bancar. Lanseaza un nou serviciu care sigur ii va interesa pe multi. ING Bank e una dintre cele mai importante banci.

Lidl Romania, supriza de proportii pentru toti clientii. Totul pentru cel mai plimbareti clienti

Lidl are o surpriza de proportii pentru toti clientii. Nu e vorba de-o saptamana noua, nici macar nu e vorba de ceva de mancat. E vorba de ceva de purtat, iar reactia clientilor e pe.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul vrea sa adopte in termen de 30 de zile actele normative necesare pentru implementarea masurilor din planul de relansare economica

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul isi propune sa adopte in termen de 30 de zile actele normative necesare pentru implementarea masurilor din Planul national de investitii si relansare.

Business report: van Groningen: Lucrul cel mai important acum este increderea. Examenele pentru permisele auto din Bucuresti s-ar putea relua dupa 15 iulie. Rabufnirea lui Arafat. Ioan Niculae deschide cinci combinate chimice, cu gaz rusesc

Steven van Groningen: Lucrul cel mai important acum este increderea. Degeaba venim cu programe scumpe daca avem fake news si initiative care distrug increderea * Examenele pentru permisele auto din Bucuresti s-ar putea relua dupa 15 iulie * Ioan Niculae deschide cinci combinate chimice, cu gaz rusesc * Nunta in pandemie: Cum este si cat costa sa te casatoresti in acesta vara pe o plaja din Grecia * 150 de figuri publice avertizeaza asupra pericolului in care se afla libertatea de exprimare * Angajatii din industria hoteliera se pot testa gratuit pentru COVID-19 * Arafat a rabufnit: Populatia sa nu mai asculte toate prostiile care se vehiculeaza * Ce se intampla cu programul Prima casa? Noua lege a fost promulgata in aprilie, dar nu au aparut clarificarile metodologice * ASF a amendat conducerea executiva a Euroins.

Tara care impune carantina obligatorie doua saptamani pentru romani. Se schimba tot!

Guvernul de la Viena a anuntat ca Austria emite avertismente de calatorie in Bulgaria, Romania si Republica Moldova din cauza inrautatirii situatiei pandemiei COVID-19.

DOCUMENT. Declaratia pe proprie raspundere obligatorie pentru a tranzita Austria

Guvernul de la Viena a anuntat ca Austria emite avertismente de calatorie pentru Romania, Republica Moldova si Bulgaria din cauza inrautatirii situatiei pandemiei COVID-19 in aceste tari. Romanii, moldovenii si bulgarii care sosesc in Austria sunt testati si plasati in carantina pe o perioada 14 zilei in cazul in care testele sunt pozitive.

Italia solicita restrictii pentru calatorii din afara UE, pe fondul cresterii numarului de infectari cu COVID-19

Italia a cerut, miercuri, noi masuri de protectie pentru pasagerii care calatoresc in tarile Uniunii Europene din afara blocului pentru a bloca raspandirea noului coronavirus. Italia a suspendat toate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )