Libnet.ro
UNICEF

23:15

Belinda Bencic, penultima semifinalista de la Turneul Campioanelor

România Liberă România Liberă,
Belinda Bencic, penultima semifinalista de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea elvetiana de tenis Belinda Bencic s-a calificat, joi, in semifinalele Turneului Campioane. continuă pe România Liberă

Avem a doua semifinalista la Turneul Campioanelor: Barty si Kvitova au oferit un meci spectaculos, de 90 de minute

Daca Elina Svitolina 8 WTA), detinatoarea trofeului, si-a asigurat prezenta in careul de asi inca dupa a doua etapa in Grupa Violet, in schimb, in Grupa Rosie, prima calificata s-a stabilit abia astazi, dupa primul meci din a treia runda.

Naomi Osaka s-a retras de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka, locul 3 WTA, s-a retras de la Turneul Campioanelor, inaint.

Turneul Campioanelor: Kiki Bertens a abandonat dupa un set - Belinda Bencic este in semifinale

Kiki Bertens a acuzat stari de oboseala ameteala) si a abandonat dupa ce a pierdut primul set al partidei cu Belinda Bencic, scor 7-5. in urma acestui forfait, Bencic face pasul spre semifinalele de la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. A mai ramas un singur loc vacant, iar pentru el se vor lupta Simona Halep si Karolina Pliskova.

Turneul Campioanelor: Belinda Bencic, victorie cu Petra Kvitova - Toate jucatoarele au sanse de a ajunge in semifinale

Belinda Bencic a inregistrat prima victorie la actuala editie a Turneului Campioanelor, succes care a venit in fata Petrei Kvitova, scor 6-3, 1-6, 6-4 meciul a durat o ora si 47 de minute). in urma rezultatelor consemnate marti in Grupa Rosie, toate cele patru jucatoare pastreaza sanse de a ajunge in semifinale.

Abandonuri pe capete la Turneul Campioanelor

Abia intrata in competitie din postura de prima rezerva, olandeza Kiki Bertens a abandonat in setul doi al disputei cu Belinda Bencic.

Ashleigh Barty, prima semifinalista la Turneul Campioanelor

Lidera mondiala Ashleigh Barty a obtinut, joi, a doua victorie la Turneul Campionelor si s-a calificat in semifinaleel programate sambata.

TURNEUL CAMPIOANELOR. Si Kiki Bertens se retrage din competitie

O noua retragere de la turneul Campioanelor. Kiki Bertens a abandonat, joi, dupa ce a pierdut primul set impotriva Belindei Bencic. Bertens a acuzat stari de ameteala din cauza oboselii.

Bianca Andreescu abandoneaza din cauza unei accidentari la Turneul Campioanelor

Pentru jucatoarea Bianca Andreescu Turneul Campioanelor merge din rau in mai rau.

Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor. Rezultatul de la RMN ma forteaza sa renunt

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu si-a anuntat, joi, retragerea de la Turneul Campioanelor la tenis, care are loc la Shenzhen China), din cauza unei accidentari la genunchiul stang,.

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digi Sport: Sportiva noastra porneste, vineri, in ultimul asediu spre careul de asi de la Turneul Campioanelor

Simona Halep 5 WTA) o intalneste pe Karolina Pliskova 2 WTA), vineri, in jurul pranzului, in ultimul meci al Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, intr-o confruntare, care va decide jucatoarea ce o va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )