Libnet.ro
UNICEF

22:30

Turneul Campioanelor: Kiki Bertens a abandonat dupa un set - Belinda Bencic este in semifinale

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Kiki Bertens a abandonat dupa un set - Belinda Bencic este in semifinale

Kiki Bertens a acuzat stari de oboseala ameteala) si a abandonat dupa ce a pierdut primul set al partidei cu Belinda Bencic, scor 7-5. in urma acestui forfait, Bencic face pasul spre semifinalele de la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. A mai ramas un singur loc vacant, iar pentru el se vor lupta Simona Halep si Karolina Pliskova. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Kiki Bertens castiga meciul cu Barty

Jucatoarea olandeza de tenis Kiki Bertens a invins-o pe australianca Ashleigh Barty, numarul unu mon.

TURNEUL CAMPIOANELOR. Si Kiki Bertens se retrage din competitie

O noua retragere de la turneul Campioanelor. Kiki Bertens a abandonat, joi, dupa ce a pierdut primul set impotriva Belindei Bencic. Bertens a acuzat stari de ameteala din cauza oboselii.

Turneul Campioanelor: Bianca Andreescu, eliminata dupa un abandon in meciul cu Karolina Pliskova

Cu genunchiul stang bandajat de la primele game-uri si cu mari probleme in deplasare, Bianca Andreescu a abandonat dupa ce a pierdut primul set al partidei cu Karolina Pliskova, scor 6-3. in urma acestui forfait, Andreescu a fost eliminata de la Turneul Campioanelor asta in cazul in care va mai putea fi pe teren contra Elinei Svitolina in ultimul meci al Grupei Violet). Halep vs Pliskova va stabili a doua calificata in semifinale.

Abandonuri pe capete la Turneul Campioanelor

Abia intrata in competitie din postura de prima rezerva, olandeza Kiki Bertens a abandonat in setul doi al disputei cu Belinda Bencic.

Accidentare grava la Turneul Campioanelor. A fost nevoita sa abandoneze, dupa ce a castigat primul meci

Dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor, Simona Halep a primit o veste buna din partea organizatorilor. Principala favorita la castigarea turneului, japoneza Naomi Osaka, s-a retras dupa primul meci, in urma unei accidentari la umarul drept. Locul ei in competitie a fost luat de olandeza Kiki Bertens. Naomi .

Turneul Campioanelor: Rezerva Kiki Bertens a invins-o pe Ashleigh Barty, liderul mondial

Prezenta la Shenzhen din postura de rezerva, Kiki Bertens inlocuitoarea lui Naomi Osaka) a reusit sa debuteze cu o victorie la Turneul Campioanelor, olandeza producand surpriza impotriva lui Ashleigh Barty, liderul la zi al clasamentului WTA 3-6, 6-3, 6-4).

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty vs Kiki Bertens, dupa ce Naomi Osaka s-a retras de la Shenzhen

Turneul Campioanelor ar fi trebuit sa programeze marti meciul dintre Ashleigh Barty si Naomi Osaka, doua dintre jucatoarele care si-au pus amprenta asupra sezonului 2019. Din pacate, nipona a fost nevoita sa declare forfait din cauza unor probleme la umarul drept. in locul asiaticei, pe teren va intra Kiki Bertens, prima rezerva a competitiei.

Turneul Campioanelor: Naomi Osaka, forfait - Nipona acuza probleme la umarul drept

Mult asteptata partida dintre Ashleigh Barty si Naomi Osaka nu va mai avea loc pana la urma, nipona declarand forfait de la Turneul Campioanelor. Fostul lider mondial acuza probleme la umarul drept, iar locul acesteia pe teren va fi luat de Kiki Bertens prima rezerva a competitiei de la Shenzhen).

Surpriza in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Dupa un meci plin de suspans, Bertens invinge liderul WTA

Ashleigh Barty a pierdut al doilea meci jucat la Turneul Campioanelor in fata jucatoarei care a inlocuit-o pe Naomi Oasaka, retrasa din turneu din cauza unei accidentari.

Nu degeaba i-a cedat genunchiul. Bianca Andreescu a intrat in vizorul lui CTP. Adevaratul motiv pentru care a parasit Turneul Campioanelor

Dupa ce a comentat prestatia Simonei Halep din meciul cu Elina Svitolina, Cristian Tudor Popescu a luat-o la rost pe Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana a abandonat Turneul Campioanelor din cauza unei accidentari. CTP: Bianca Andreescu are 2, 3 kilograme in plus Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor, dupa ce s-a .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3455 seconds )