Libnet.ro
UNICEF

22:30

Abandonuri pe capete la Turneul Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Abandonuri pe capete la Turneul Campioanelor

Abia intrata in competitie din postura de prima rezerva, olandeza Kiki Bertens a abandonat in setul doi al disputei cu Belinda Bencic. continuă pe Online Sport

Nu degeaba i-a cedat genunchiul. Bianca Andreescu a intrat in vizorul lui CTP. Adevaratul motiv pentru care a parasit Turneul Campioanelor

Dupa ce a comentat prestatia Simonei Halep din meciul cu Elina Svitolina, Cristian Tudor Popescu a luat-o la rost pe Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana a abandonat Turneul Campioanelor din cauza unei accidentari. CTP: Bianca Andreescu are 2, 3 kilograme in plus Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor, dupa ce s-a .

Bianca Andreescu abandoneaza din cauza unei accidentari la Turneul Campioanelor

Pentru jucatoarea Bianca Andreescu Turneul Campioanelor merge din rau in mai rau.

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor. Cum se schimba situatia pentru sportiva romanca

Simona Halep a inregistrat prima ingrangere la Turneul Campioanelor. Numarul 5 mondial a cedat in fata ucrainencei Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6 si se pregateste de ultimul meci din grupa violet, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep, obligata sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa la Turneul Campioanelor Elina Svitolina s-a .

O favorita s-a retras de la Turneul Campioanelor

Veste surprinzatoare venita marti dimineata din China, acolo unde la Shenzhen se desfasoara in aceasta saptamana Turneul Campioanelor.

Simona Halep despre Turneul Campioanelor: Fiecare meci e ca o finala de Grand Slam

Victorioasa in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzhen, Simona Halep se gandeste la partida de miercuri, a doua din Grupa Violet.

Asa am trait Simona Halep - Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Bianca Andreescu din Grupa Violet la Turneul Campioanelor.

TURNEUL CAMPIOANELOR. Si Kiki Bertens se retrage din competitie

O noua retragere de la turneul Campioanelor. Kiki Bertens a abandonat, joi, dupa ce a pierdut primul set impotriva Belindei Bencic. Bertens a acuzat stari de ameteala din cauza oboselii.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei din China. in acest caz, numarul 5 WTA va juca impotriva sportivei Ashleigh Barty, care a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2. Simona Halep mai are un pas pana .

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa infrangerea Simonei Halep la Turneul Campioanelor: Nu a ajutat-o starea generala

Simona Halep a fost invinsa de Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la finalul partidei, ca nu se astepta ca Simona sa castige confruntarea si a prefatat meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. CTP: Pe Simona Halep a obosit-o meciul cu .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )