Libnet.ro
UNICEF

01:05

BERD ofera o noua finantare de 10 milioane euro catre UniCredit Tiriac Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD ofera o noua finantare de 10 milioane euro catre UniCredit Tiriac Bank

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) ofera o noua finantare in valoare de 10 milioane euro catre UniCredit Tiriac Bank pentru acordarea de imprumuturi intreprinderilor mici si mijlocii IMM) care investesc in eficienta energetica si in proiecte de energie regenerabila de scara redusa, informeaza un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Finantele au atras 336,5 milioane euro de pe piata locala, prin obligatiuni pe trei ani

Ministerul Finantelor Publice a atras 336,5 milioane euro de pe piata locala, prin obligatiuni cu scadenta la trei ani, de peste doua ori mai mult decat si-a propus, la un randament mediu de 2,75%, in scadere fata de cel platit la precedenta licitatie pentru astfel de titluri, din aprilie, de 2,9%.

Kronospan va inaugura investitia de 40 milioane euro de la Brasov la finele lui august

Compania cu capital austriac Kronospan Romania, cu sediul in Brasov, va crea 20 de noi locuri de munca in urma demararii productiei in noua facilitate pe care o construieste la Brasov.

Directorul Daimler a cumparat actiuni ale companiei de 1,15 milioane euro

Directorul executiv al producatorului german de autoturisme de lux Daimler AG, Dieter Zetsche foto), a cumparat actiuni ale companiei de aproape 1,15 milioane de euro 1,51 milioane de dolari), saptamana trecuta, folosind venituri din optiuni pe titluri ce i-au fost acordate in urma cu aproape zece ani.

Cum a pierdut Capitala pierderi de 20 milioane euro in ultimii patru ani

Bugetul Capitalei a pierdut in ultimii patru ani peste 20 milioane de euro pentru ca operatorii telecom nu au platit chirie pentru utilizarea stalpilor ca suport de retele de telecomunicatii, a declarat directorul general al Netcity Telecom, Adrian.

Netcity: Neplata chiriei pentru cablurile de pe stalpi a adus Capitalei pierderi de 20 milioane euro

Bugetul Capitalei a pierdut in ultimii patru ani peste 20 milioane de euro pentru ca operatorii telecom nu au platit chirie pentru utilizarea stalpilor ca suport de retele de telecomunicatii, a declarat, pentru Mediafax, directorul general al Netcity Telecom, Adrian Florea.

Meciuri la TV de 34 milioane euro

Noul sezon al Ligii 1 la fotbal costa televiziunile, care transmit meciuri etapa de etapa, 34. 000 euro, peste 111. 000 de euro pentru fiecare partida difuzata in direct.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )