Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a pierdut Capitala pierderi de 20 milioane euro in ultimii patru ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum a pierdut Capitala pierderi de 20 milioane euro in ultimii patru ani

Bugetul Capitalei a pierdut in ultimii patru ani peste 20 milioane de euro pentru ca operatorii telecom nu au platit chirie pentru utilizarea stalpilor ca suport de retele de telecomunicatii, a declarat directorul general al Netcity Telecom, Adrian. continuă pe Wall-Street Ro

Netcity: Neplata chiriei pentru cablurile de pe stalpi a adus Capitalei pierderi de 20 milioane euro

Bugetul Capitalei a pierdut in ultimii patru ani peste 20 milioane de euro pentru ca operatorii telecom nu au platit chirie pentru utilizarea stalpilor ca suport de retele de telecomunicatii, a declarat, pentru Mediafax, directorul general al Netcity Telecom, Adrian Florea.

Dosarul MANHATTAN: Hayssam este judecat si pentru un PREJUDICIU de 20 milioane de euro.

Omul de afaceri Omar Hayssam, acuzat de terorism si adus in tara vineri, este condamnat in mai multe dosare, potrivit unui comunicat al Politiei Romane, remis redactiei. Citeste si Omar Hayssam, fost membru PSD, condamnat in alt dosar la 16 ani de inchisoare. Vezi de ce Unul dintre acestea se refera la o delapidare cu prejudiciu foarte mare, aproximativ 20 de milioane de euro si are termen de judecata in 23 iulie, la Tribunalul Bucuresti. Este vorba despre dosarul Manhattan. Citeste si Omar .

Finantele au atras 336,5 milioane euro de pe piata locala, prin obligatiuni pe trei ani

Ministerul Finantelor Publice a atras 336,5 milioane euro de pe piata locala, prin obligatiuni cu scadenta la trei ani, de peste doua ori mai mult decat si-a propus, la un randament mediu de 2,75%, in scadere fata de cel platit la precedenta licitatie pentru astfel de titluri, din aprilie, de 2,9%.

Cinci milioane de euro, bugetul clubului de fotbal Pandurii pentru acest sezon

Conducerea clubului de fotbal Pandurii Targu Jiu a anuntat bugetul pentru sezonul 2013-2014. Acesta se ridica la suma de cinci milioane de euro.

Meciuri la TV de 34 milioane euro

Noul sezon al Ligii 1 la fotbal costa televiziunile, care transmit meciuri etapa de etapa, 34. 000 euro, peste 111. 000 de euro pentru fiecare partida difuzata in direct.

Erste Group a finalizat majorarea de capital de 660,6 milioane euro

Erste Group Bank a finalizat majorarea de capital in valoare de 660,6 milioane de euro, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )