Libnet.ro
UNICEF

19:30

Unul dintre concurentii Ferma Vedetelor vine la deschiderea Targului Dragaica, din Buzau

Adevărul Adevărul,
Unul dintre concurentii Ferma Vedetelor vine la deschiderea Targului Dragaica, din Buzau

Mai sunt cateva zile pana la deschiderea editiei din aces an a Targului de vara Dragaica, unul dintre cele mai vechi din tara. Buzoienii care vor veni la inaugurare, vor putea asista la un spectacol folcloric, sustinut de artisti din Buzau dar si o vedeta. continuă pe Adevărul

Cine a castigat Ferma Vedetelor

Cine a castigat Ferma Vedetelor? Asteptarea a luat sfarsit aseara cand, in ultima editie a primului sezon, concurentii au trecut prin ultimele probe, iar publicul de acasa a votat prin SMS. Iata rezultatul.

Parcursul lui George Vintila, castigatorul Ferma Vedetelor: Eram balbait si timid. Sarbu imi zicea: Nu te vede nimeni, poti sa fii si in pielea goala

George Vintila 45 de ani), pe langa statutul recent dobandit de Fermier al Anului in cadrul concursului Ferma Vedetelor, este una dintre vocile inconfundabile ale istoriei Pro FM si un aprig iubitor al naturii. Totodata, Vintila este o persoana care vrea sa ramana vesnic cu un suflet de copil si sa isi urmeze pasiunile.

REPORTAJ Final cu scandal la Ferma Vedetelor

O competitie sangeroasa, cu iz de scandal si acuzatii de blat, asa ar putea fi descrisa marea finala a show-ului Ferma vedetelor, de la Pro TV.

FOTO: George Vintila, marele castigator la Ferma Vedetelor

George Vintila este marele castigator al emisiunii televizate Ferma Vedetelor, de la Pro Tv, in urma duelului cu Vica Blochina. Astfel, acesta a primit trofeul de Fermierul Anului.

Finala Ferma Vedetelor: George Vintila este marele castigator

George Vintila a fost desemnat castigatorul show-ului Ferma Vedetelor, de la Pro TV, ajungand in finala dupa ce Augustin Viziru a fost nevoit sa abandoneze competitia in urma unei accidentari.

BEST SWISS BRANDS: SIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri elvetiene

Sika, unul dintre principalii jucatori ai pietei globale de materiale chimice speciale, a obtinut rezultate remarcabile in acest an in topul celor mai apreciate branduri elvetiene Best Swiss Brads surclasand marci de renume precum Hublot, COOP sau Logitech. Potrivit clasamentului realizat de compania Interbrand, valoarea brandului Sika a crescut cu 78% in ultimul an si, in acest fel, Sika a urcat pe pozitia 38 in clasamentul brandurilor elvetiene. in topul clasamentului se afla brandurile Nescafe, Roche, Nestle, Rolex si Novartis.

Cazul Rarinca: Unul dintre protestatarii din fata sediului CSM s-a urcat pe cladire

Circa 20 de persoane s-au strans marti la sediul Consiliului Suprem al Magistraturii pentru a protesta impotriva presedintei iCCJ, Livia Stanciu. Acestea ii cer demisia presedintei. Unul dintre protestatari, un.

Lovitura pentru PNL la Senat. Sebastian Grapa, unul dintre liderii liberalilor, a trecut la UNPR

Sebastian Grapa, unul dintre liderii senatorilor PNL s-a inscris in UNPR .

O noua criza a medicamentelor: Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina lipseste din farmacii (VIDEO)

Ne paste o noua criza a medicamentelor. Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina, Novorapid, e de negasit in farmacii. in urmatoarea perioada, se asteapta ieftinirea acestui medicament, astfel ca nici.

Stenograme: DNA cere anularea deciziei magistratilor in cazul Marianei Rarinca. Unul dintre judecatori ar fi fost incompatibil (VIDEO)

DNA a contestat decizia instantei de achitare a Marianei Rarinca, pe motiv ca unul dintre judecatori este incompatibil. in contestatia in anulare facuta de procurorii anticoruptie la Curtea de Apel Bucuresti,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )