Libnet.ro
UNICEF

10:15

BET Hip-Hop Awards 2013. Vezi aici lista artistilor nominalizati!

Devorator Monden Devorator Monden,
BET Hip-Hop Awards 2013. Vezi aici lista artistilor nominalizati!

Editia din acest an, care il va avea ca gazda pe Snoop Dogg, va fi organizata si inregistrata pe 28 septembrie in Boisfeuillet Jones Atlanta Civic Center si va fi televizata in premiera pe 15 octombrie, inclusiv in Marea Britanie si Africa. Topul nominalizarilor de anul acesta este condus de catre Kendrick Lamar care a . continuă pe Devorator Monden

MTV Video Music Awards. Vezi aici cele mai bune 10 show-uri live din toate timpurile!

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in muzica va avea loc duminica, 25 august, in Barclays Center, Brooklyn, New York, pentru a premia cele mai bune videoclipuri lansate in anul precedent. MTV Video Music Awards si ale sale multe momente memorabile isi vor schimba prefixul, ajungand la cea de-a 30-a editie. De la .

Britney Spears si Sia se lauda reciproc pe Twitter! Vezi aici de ce!

Britney se afla in aceasta perioada in studioul de inregistrari pentru a-si realiza cel de-al optulea album din cariera. Dar cantareata nu este singura, doi dintre cei care ii dau o mana de ajutor fiind will. am si Sia. Conform ultimelor declaratii, se pare ca Sia si Britney Spears ar fi compus impreuna o frumoasa piesa .

Lady Gaga il acuza pe Perez Hilton de hartuire! Vezi aici de ce!

Excentrica cantareata si celebrul blogger erau cunoscuti ca fiind foarte buni prieteni. Aceasta prietenie incepe sa stea sub semnul intrebarii de vreme ce Perez ii critica performantele slabe in topuri ale noului sau single, Applause, si se pare ca acesta ar fi si urmarit-o pana la apartamentul sau din New York, desi sursele citate spun .

Mai sunt cateva zile pana la concertul Roger Waters. Vezi aici RESTRICTIILE si RECOMANDARILE organizatorilor

Spectatorii care vor participa la concertul Roger Waters - The Wall din 28 august, din Piata Constitutiei, vor putea intra in zona de spectacol incepand cu ora 17,00, prin cele doua intrari amenajate pe.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )