Libnet.ro
UNICEF

21:00

Beyonce a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy

România Liberă România Liberă,
Beyonce a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy

Beyonce a primit cele mai multe nominalizari la editia din 2021 a premiilor Grammy, cele mai prestig. continuă pe România Liberă

J Balvin, record Guinness pentru cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy intr-un an

Columbianul J Balvin a primit titlul Guinness World Records pentru cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy intr-un an.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus- 1. 147 - sunt raportate in continuare in Bucuresti, in scadere usoara totusi fata de ziua precedenta. Judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore - 393 - este Cluj.

Alte 1.307 cazuri noi de COVID-19 in Capitala Constanta deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Capitala raporteaza din nou cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 1. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore este deschis de Constanta, care a raportat peste 400 de cazuri.

WTA a anuntat topul jucatoarelor de tenis aflate in activitate cu cele mai multe turnee castigate! Pe ce loc este Simona

Asociatia de Tenis Feminin WTA) a publicat topul jucatoarelor de tenis aflate in activitate cu cele mai multe turnee castigate, iar Simona Halep ocupa o pozitie excelenta.

COVID-19 Situatia pe judete. Municipiul Bucuresti aduna cele mai multe cazuri de noi infectati intr-un rastimp de 24 de ore. Ce zone completeaza topul negru?

Pana astazi, 21 noiembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 412. 808 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 310 de pacienti au fost declarati vindecati. in urma testelor .

Conf. univ. dr. Razvan Ciortea: Tot mai multe afectiuni, ameliorate cu celulele stem

Transplantul de celule stem reprezinta unul dintre tratamentele cele mai inovatoare din ultimele dec.

Ultima ora. Accident in lant pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. Zece masini implicate si mai multe victime. Video

Vesti triste la inceput de saptamana. Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dimineata pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 110, la intrare in Pitesti, judetul Arges. Potrivit primelor informatii, coliziunea intre cele zece autoturisme implicate a avut loc pe baza unui carosabil alunecos. in ce stare se afla victimele Potrivit ISU Arges, .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cum recunosti un pianist oltean

Olteanca: - Putem sa vorbim fara sa ne certam? - Da! - Ce da, ma idiotule? *** Doi olteni au ajuns mai tarziu la un concert in care cantau pianisti din mai multe regiuni ale tarii. Din moment ce ei nu aveau o.

Care sunt cele mai mari amenintari la adresa securitatii hardware?

Amenintarile la adresa securitatii hardware si strategiile pentru a le depasi evolueaza pe masura ce intreprinderile instaleaza din ce in ce mai multe capabilitati autonome.

Cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana

Printesa Diana va ramane intotdeauna cunoscuta drept Printesa Inimilor, dar si un veritabil style icon. Iar daca vorbim de stil, coafurile purtate de ea de-a lungul timpului pot reprezenta o sursa de inspiratie. Iata aici cateva dintre cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )