Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana

ADPM ADPM,
Cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana

Printesa Diana va ramane intotdeauna cunoscuta drept Printesa Inimilor, dar si un veritabil style icon. Iar daca vorbim de stil, coafurile purtate de ea de-a lungul timpului pot reprezenta o sursa de inspiratie. Iata aici cateva dintre cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana. continuă pe ADPM

Romania, printre tarile UE cu cele mai mari cresteri ale preturilor la electricitate pentru consumatorii casnici

Preturile medii la electricitate pentru consumatorii casnici din UE au scazut usor in primul semestru din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, insa au existat si majorari, cele mai mari cresteri, in moneda nationala, fiind inregistrate in Lituania 13,6%), Polonia 12,9%), Luxemburg 10,5%) si Romania 9,1%), in urma majorarii costului energiei, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

KPMG: Pandemia a impus una dintre cele mai mari cresteri din istorie ale investitiilor in tehnologie

Pandemia Covid-19 a impus una dintre cele mai mari cresteri ale investitiilor in tehnologie, companiile cheltuind echivalentul a aproximativ 15 miliarde de dolari in plus pe saptamana in domeniul tehnologiei, pentru a integra munca la domiciliu in conditii de siguranta, conform studiului de piata CIO Survey 2020, realizat de KPMGHarvey Nash.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cum recunosti un pianist oltean

Olteanca: - Putem sa vorbim fara sa ne certam? - Da! - Ce da, ma idiotule? *** Doi olteni au ajuns mai tarziu la un concert in care cantau pianisti din mai multe regiuni ale tarii. Din moment ce ei nu aveau o.

Florin Citu, atac in rafala la PSD: Cele mai iresponsabile si cele mai corupte guverne din UE au fost cele PSD

Ministrul de Finante Florin Citu a lansat sambata un atac la adresa PSD, acuzand ca fostele guverne social-democrate au fost cele mai iresponsabile si mai corupte din Uniunea Europeana.

Beyonce a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy

Beyonce a primit cele mai multe nominalizari la editia din 2021 a premiilor Grammy, cele mai prestig.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus- 1. 147 - sunt raportate in continuare in Bucuresti, in scadere usoara totusi fata de ziua precedenta. Judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore - 393 - este Cluj.

Alte 1.307 cazuri noi de COVID-19 in Capitala Constanta deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Capitala raporteaza din nou cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 1. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore este deschis de Constanta, care a raportat peste 400 de cazuri.

Red Carpet la American Music Awards 2020. Cele mai bune aparitii!

Aseara a avut loc editia din acest an a American Music Awards. Iata cum au ales vedetele sa se imbrace la acest eveniment si cum si-au facut aparitia pe Red Carpet.

WTA a anuntat topul jucatoarelor de tenis aflate in activitate cu cele mai multe turnee castigate! Pe ce loc este Simona

Asociatia de Tenis Feminin WTA) a publicat topul jucatoarelor de tenis aflate in activitate cu cele mai multe turnee castigate, iar Simona Halep ocupa o pozitie excelenta.

Ministrul britanic de Finante va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Ministrul britanic de Finante Rishi Sunak va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice al Marii Britanii de dupa Al Doilea Razboi Mondial, la prezentarea planurilor de cheltuieli, dupa cea mai grava prabusire a economiei tarii produsa in ultimii peste 300 de ani, relateaza CNBC.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2845 seconds )