Libnet.ro
UNICEF

14:15

Bianca Andreescu, calificata in optimile US Open

România Liberă România Liberă,
Bianca Andreescu, calificata in optimile US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu s-a calificat sambata pentru prima oara in o. continuă pe România Liberă

Bianca Andreescu, calificata in turul al treilea la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu s-a calificat in turul al treilea al Openulu.

Bianca Andreescu defileaza la US Open, O va intalni in optimi pe Taylor Townsend, cea care le-a eliminat pe Halep si Cirstea

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 15 WTA) a invins-o, sambata, 6-4, 6-4, pe Caroline Wozniacki 19 WTA) si s-a calificat in optimile de finala ale US Open.

US Open: Bianca Andreescu, victorie in doua seturi cu Wozniacki - Urmeaza duelul cu Taylor Townsend

Bianca Andreescu 15 WTA) s-a calificat fara emotii in optimile turneului US Open, dupa ce a invins-o in doua seturi pe daneza Caroline Wozniacki 19 WTA), scor 6-4, 6-4. Jucatoarea canadiana de origine romana va juca in meciul urmator cu americanca Taylor Tonwsend 116 WTA), cea care le-a eliminat, printre altele, pe Simona Halep si Sorana Cirstea.

US Open: Bianca Andreescu, in turul trei (Rezultatele zilei)

Bianca Andreescu a reusit sa se califice in turul trei al turneului de la US Open dupa ce a invins-o, scor 6-3, 7-5, pe Kristen Flipkens din Belgia. Pentru un loc in optimile de la New York, Bianca se va duela cu daneza Caroline Wozniacki.

Au pierdut-o pe Simona Halep, dar se bucura de Bianca Andreescu. Canadianca de origine romana, de neoprit la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) a fost eliminata in turul 2 la US Open de Taylor Townsend, dar organizatorii turneului de la New York se bucura ca Bianca Andreescu locul 15 WTA) a ramas in competitie. Canadianca de origine romana a invins-o pe Kirsten Flipkens locul 110 WTA) cu scorul de 6-3, 7-5 si s-a .

Bianca Andreescu s-a calificat in turul 3 la US Open. Cand s-ar putea intalni cu Simona Halep

Jucatoarea de origine romana care reprezinta Canada s-a calificat in turul 3 la US Open dupa o victorie in minimum de seturi, 6-3, 7-5, in fata belgiencei Kirsten Flipkens 110 WTA).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )