Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Andreescu, calificata in turul al treilea la US Open

România Liberă România Liberă,
Bianca Andreescu, calificata in turul al treilea la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu s-a calificat in turul al treilea al Openulu. continuă pe România Liberă

Bianca Andreescu, debut in forta la US Open. Numar impresionat de lovituri direct castigatoare ale jucatoarei de origine romana

Bianca Andreescu s-a calificat fara emotii, marti seara, in turul doi la US Open 2019, dupa victoria din runda inaugurala, 6-2, 6-4, din meciul cu Katie Volynets.

US Open: Bianca Andreescu, in turul trei (Rezultatele zilei)

Bianca Andreescu a reusit sa se califice in turul trei al turneului de la US Open dupa ce a invins-o, scor 6-3, 7-5, pe Kristen Flipkens din Belgia. Pentru un loc in optimile de la New York, Bianca se va duela cu daneza Caroline Wozniacki.

US Open: Karolina Pliskova, prima jucatoare calificata in turul al treilea, dupa un meci jucat cu acoperisul tras

Karolina Pliskova Cehia, favorita 3) s-a calificat in turul al treilea de la US Open, dupa ce a invins-o pe Mariam Bolkvadze Georgia, 202 WTA), scor 6-1, 6-4. Meciul a durat o ora si sase minute si s-a jucat cu acoperisul tras, pe arena Arthur Ashe la New York ploua la ora transmiterii acestei stiri).

UPDATE Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al US Open si va juca cu Taylor Townsend

Sorana Cirstea, locul 106 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe spaniola Aliona Bolsova, locul 100 WTA, calificandu-se in turul al treilea al US Open, potrivit News. ro. Cirstea va juca cu americanca Taylor Townsend care a eliminat-o pe Simona Halep.

Au pierdut-o pe Simona Halep, dar se bucura de Bianca Andreescu. Canadianca de origine romana, de neoprit la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) a fost eliminata in turul 2 la US Open de Taylor Townsend, dar organizatorii turneului de la New York se bucura ca Bianca Andreescu locul 15 WTA) a ramas in competitie. Canadianca de origine romana a invins-o pe Kirsten Flipkens locul 110 WTA) cu scorul de 6-3, 7-5 si s-a .

Performanta fantastica pentru Bianca Andreescu. Ce a realizat canadianca de origine romana, inaintea debutului la US Open

Bianca Andreescu, canadianca de origine romana, care anul acesta a castigat turneele de la Indian Wells si Toronto, are un an fantastic.

Bianca Andreescu s-a calificat in turul 3 la US Open. Cand s-ar putea intalni cu Simona Halep

Jucatoarea de origine romana care reprezinta Canada s-a calificat in turul 3 la US Open dupa o victorie in minimum de seturi, 6-3, 7-5, in fata belgiencei Kirsten Flipkens 110 WTA).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )