Libnet.ro
UNICEF

01:05

US Open: Bianca Andreescu, in turul trei (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 US Open: Bianca Andreescu, in turul trei (Rezultatele zilei)

Bianca Andreescu a reusit sa se califice in turul trei al turneului de la US Open dupa ce a invins-o, scor 6-3, 7-5, pe Kristen Flipkens din Belgia. Pentru un loc in optimile de la New York, Bianca se va duela cu daneza Caroline Wozniacki. continuă pe Hotnews

US Open: Rafael Nadal, in turul trei fara sa joace (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal a obtinut calificarea in turul trei de la US Open fara sa joace, ibericul profitand de abandonul australianului Thanasi Kokkinakis, cel care a acuzat o accidentare la umarul drept. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la US Open.

US Open: Angelique Kerber, Daria Kasatkina, Caroline Garcia si Maria Sharapova, eliminate din turul I (Rezultatele zilei)

Prima zi de la US Open a adus eliminari pentru nume importante din tenisul feminin mondial, Angelique Kerber, Daria Kasatkina, Caroline Garcia si Maria Sharapova plecand devreme de la New York. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminind de simplu.

Bianca Andreescu, calificata in turul al treilea la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu s-a calificat in turul al treilea al Openulu.

Au pierdut-o pe Simona Halep, dar se bucura de Bianca Andreescu. Canadianca de origine romana, de neoprit la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) a fost eliminata in turul 2 la US Open de Taylor Townsend, dar organizatorii turneului de la New York se bucura ca Bianca Andreescu locul 15 WTA) a ramas in competitie. Canadianca de origine romana a invins-o pe Kirsten Flipkens locul 110 WTA) cu scorul de 6-3, 7-5 si s-a .

Bianca Andreescu, debut in forta la US Open. Numar impresionat de lovituri direct castigatoare ale jucatoarei de origine romana

Bianca Andreescu s-a calificat fara emotii, marti seara, in turul doi la US Open 2019, dupa victoria din runda inaugurala, 6-2, 6-4, din meciul cu Katie Volynets.

US Open: Rafael Nadal si Alexander Zverev, calificati in turul doi; Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas si Karen Khachanov, eliminati (Rezultatele zilei)

Tabloul masculin de simplu de la US Open a ramas marti fara sase dintre jucatorii desemnati capi de serie. Dominic Thiem favorit 4), Stefanos Tsitsipas 8), Karen Khachanov 9), Roberto Bautista Agut 10), Felix Auger-Aliassime 18) si Kyle Edmund 30) au parasit competitia de la Flushing Meadows. S-au calificat in turul doi, printre altii, Rafael Nadal 2), Alexander Zverev 6), Gael Monfils 13), John Isner 14) sau Marius Copil. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei pe tabloul masculin de simplu.

US Open: Novak Djokovic si Roger Federer, calificati in turul doi; Fabio Fognini, Guido Pella si Taylor Fritz, eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic, principalul favorit, si Roger Federer 3) s-au calificat, printre altii, in turul al doilea de la US Open. Din randul capilor de serie au parasit competitia jucatori precum Fabio Fognini 11), Guido Pella 19) si Taylor Fritz 26). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

Performanta fantastica pentru Bianca Andreescu. Ce a realizat canadianca de origine romana, inaintea debutului la US Open

Bianca Andreescu, canadianca de origine romana, care anul acesta a castigat turneele de la Indian Wells si Toronto, are un an fantastic.

US Open: Sloane Stephens, Garbine Muguruza, Carla Suarez-Navarro si Barbora Strycova au parasit competitia in primul tur (Rezultatele zilei)

Nici ziua a doua de la US Open nu a fost lipsita de eliminari surpriza pe tabloul de simplu feminin. Sloane Stephens favorita 11), Garbine Muguruza 26) sau Barbora Strycova 31) si-au luat deja la revedere de la ultimul Grand Slam al anului. Carla Suarez-Navarro cap de serie 28) a abandonat dupa primul set al meciului cu Timea Babos. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de marti de pe tabloul feminin de simplu.

Bianca Andreescu s-a calificat in turul 3 la US Open. Cand s-ar putea intalni cu Simona Halep

Jucatoarea de origine romana care reprezinta Canada s-a calificat in turul 3 la US Open dupa o victorie in minimum de seturi, 6-3, 7-5, in fata belgiencei Kirsten Flipkens 110 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2515 seconds )