Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bianca Andreescu, dupa ce a pierdut finala de la Auckland: A fost foarte greu pentru mine sa raman concentrata

Antena3 Antena3,
Bianca Andreescu, dupa ce a pierdut finala de la Auckland: A fost foarte greu pentru mine sa raman concentrata

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a avut o prima reactie dupa ce a pierdut finala turneului feminin de tenis de la Auckland. Tuturor celor de acasa, din Canada si din. continuă pe Antena3

Bianca Andreescu a pierdut finala de la Auckland

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a fost invinsa in trei seturi, 2-6, 7-5, 6-1, de germanca Julia Goerges, campioana en titre si favorita numarul 2, duminica, in finala.

Imediat dupa ce a pierdut finala de la Auckland, Bianca Andreescu a avut un mesaj pentru fanii din Romania

Bianca Andreescu 18 ani) a pierdut finala de la Auckland, in fata Juliei Georges. Venita din calificari, jucatoarea care reprezinta Canada a fost invinsa in trei seturi, scor 6-2, 5-7, 1-6, desi a fost la un singur game de victorie.

Bianca Andreescu, dupa calificarea in prima finala WTA a carierei: Auckland scoate tot ce e mai bun din mine

Bianca Andreescu isi continua parcursul imaculat din acest an. Jucatoarea din Canada cu origini romanesti, care a pornit la Auckland din calificari, a bifat a saptea victorie consecutiva si a reusit sa se califice in prima finala WTA a carierei.

Bianca Andreescu, invinsa de Julia Goerges in finala turneului tenis de la Auckland

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a fost invinsa in trei seturi, 2-6, 7-5, 6-1, de germanca Julia Goerges, campioana en titre si favorita numarul 2, duminica, in finala turneului feminin de tenis de la Auckland Noua.

Salt urias in clasamentul WTA pentru Bianca Andreescu, dupa performantele din Noua Zeelanda. Unde va ajunge sportiva de 18 ani saptamana viitoare

Bianca Andreescu face furori la turneul de la Auckland, din Noua Zeelanda, unde va juca in finala competitiei, dotate cu premii de 250. 000 de dolari.

WTA Auckland: Bianca Andreescu, nvinsa n finala de Julia Goerges

Bianca Andreescu 152 WTA - venita din calificari) a pierdut finala turneului WTA de la Auckland, sportiva canandiana de origine romana fiind invinsa de Julia Goerges Germania, 14 WTA, cap de serie numarul doi) in trei seturi, scor 2-6, 7-5, 6-1.

WTA Auckland: Bianca Andreescu, n prima finala din cariera - A trecut si de incomoda Su-Wei Hsieh

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 152 WTA, venita din calificari, va disputa prima finala din cariera in circuitul profesionist, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28 WTA si cap de serie numarul 3, in semifinalele turneului de la Auckland.

Miracolul continua! Bianca Andreescu este in finala turneului de la Auckland

Bianca Andreescu, canadianca de origine romana, poate fi socotita revelatia inceputului de an in tenisul feminin, calificandu-se in finala turneului de la Auckland.

VIDEO Miracolul continua! Bianca Andreescu este in finala turneului de la Auckland

Bianca Andreescu, canadianca de origine romana, poate fi socotita revelatia inceputului de an in tenisul feminin, calificandu-se in finala turneului de la Auckland.

Bianca Andreescu ajunge in prima finala a carierei

Jucatoarea Bianca Andreescu s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Auckland.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )