Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bianca Andreescu, invinsa de Julia Goerges in finala turneului tenis de la Auckland

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bianca Andreescu, invinsa de Julia Goerges in finala turneului tenis de la Auckland

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a fost invinsa in trei seturi, 2-6, 7-5, 6-1, de germanca Julia Goerges, campioana en titre si favorita numarul 2, duminica, in finala turneului feminin de tenis de la Auckland Noua. continuă pe Wall-Street Ro

Bianca Andreescu ajunge in prima finala a carierei

Jucatoarea Bianca Andreescu s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Auckland.

WTA Auckland: Bianca Andreescu, nvinsa n finala de Julia Goerges

Bianca Andreescu 152 WTA - venita din calificari) a pierdut finala turneului WTA de la Auckland, sportiva canandiana de origine romana fiind invinsa de Julia Goerges Germania, 14 WTA, cap de serie numarul doi) in trei seturi, scor 2-6, 7-5, 6-1.

Bianca Andreescu s-a calificat in finala turneului WTA de tenis de la Auckland

Bianca Andreescu 18 ani), jucatoare canadiana de origine romana, va disputa prima finala WTA din cariera sa, dupa ce a reusit sa o invinga in doua seturi, 6-3, 6-3, pe taiwaneza Su-Wei Hsieh, favorita numarul 3, sambata, in penultimul act al turneului.

Bianca Andreescu face ravagii printre favoritele turneului de la Auckland. Venus Williams, ultima victima

Bianca Andreescu, jucatoarea de tenis cu origini romane, dar care reprezinta Canada, a reusit inca un rezultat fantastic la turneul din Auckland, Noua Zeelanda.

Bianca Andreescu, dupa calificarea in prima finala WTA a carierei: Auckland scoate tot ce e mai bun din mine

Bianca Andreescu isi continua parcursul imaculat din acest an. Jucatoarea din Canada cu origini romanesti, care a pornit la Auckland din calificari, a bifat a saptea victorie consecutiva si a reusit sa se califice in prima finala WTA a carierei.

Andreescu pierde finala de la Auckland, dar nu uita de Romania

Bianca Andreescu a fost invinsa de Julia Goerges, duminica, in finala turneului de la Auckland, prima din cariera pentru jucatoarea de 18 ani cu origini romanesti.

Bianca Andreescu a pierdut finala de la Auckland

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a fost invinsa in trei seturi, 2-6, 7-5, 6-1, de germanca Julia Goerges, campioana en titre si favorita numarul 2, duminica, in finala.

WTA Auckland: Bianca Andreescu, n prima finala din cariera - A trecut si de incomoda Su-Wei Hsieh

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 152 WTA, venita din calificari, va disputa prima finala din cariera in circuitul profesionist, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28 WTA si cap de serie numarul 3, in semifinalele turneului de la Auckland.

Bianca Andreescu, dupa ce a pierdut finala de la Auckland: A fost foarte greu pentru mine sa raman concentrata

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a avut o prima reactie dupa ce a pierdut finala turneului feminin de tenis de la Auckland. Tuturor celor de acasa, din Canada si din.

SURPRIZA inceputului de an iN TENIS! Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, invinsa de Bianca Andreescu, la WTA Auckland

Surpriza de proportii in tenis, la inceput de an! Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, a fost eliminata joi de la Auckland de Bianca Andreescu, canadiana de origine romana, locul 152 WTA. Bianca s-a impus dupa dou.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )