Libnet.ro
UNICEF

10 Mai.

Bianca Andreescu a pierdut finala de la Auckland

Antena3 Antena3,
Bianca Andreescu a pierdut finala de la Auckland

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a fost invinsa in trei seturi, 2-6, 7-5, 6-1, de germanca Julia Goerges, campioana en titre si favorita numarul 2, duminica, in finala. continuă pe Antena3

WTA Auckland: Bianca Andreescu, n prima finala din cariera - A trecut si de incomoda Su-Wei Hsieh

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 152 WTA, venita din calificari, va disputa prima finala din cariera in circuitul profesionist, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28 WTA si cap de serie numarul 3, in semifinalele turneului de la Auckland.

WTA Auckland: Bianca Andreescu, nvinsa n finala de Julia Goerges

Bianca Andreescu 152 WTA - venita din calificari) a pierdut finala turneului WTA de la Auckland, sportiva canandiana de origine romana fiind invinsa de Julia Goerges Germania, 14 WTA, cap de serie numarul doi) in trei seturi, scor 2-6, 7-5, 6-1.

SURPRIZA inceputului de an iN TENIS! Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, invinsa de Bianca Andreescu, la WTA Auckland

Surpriza de proportii in tenis, la inceput de an! Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, a fost eliminata joi de la Auckland de Bianca Andreescu, canadiana de origine romana, locul 152 WTA. Bianca s-a impus dupa dou.

VIDEO Executie de top la ultima minge! Cum a ingenuncheat-o Bianca Andreescu pe Caroline Wozniacki la Auckland

Bianca Andreescu este in sferturile de finala ale turneului de la Auckland, dupa ce a furnizat o mare surprinza, elimininand-o pe Caroline Wozniacki.

Bianca Andreescu, invinsa de Julia Goerges in finala turneului tenis de la Auckland

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a fost invinsa in trei seturi, 2-6, 7-5, 6-1, de germanca Julia Goerges, campioana en titre si favorita numarul 2, duminica, in finala turneului feminin de tenis de la Auckland Noua.

Bianca Andreescu s-a calificat in finala turneului WTA de tenis de la Auckland

Bianca Andreescu 18 ani), jucatoare canadiana de origine romana, va disputa prima finala WTA din cariera sa, dupa ce a reusit sa o invinga in doua seturi, 6-3, 6-3, pe taiwaneza Su-Wei Hsieh, favorita numarul 3, sambata, in penultimul act al turneului.

Dupa ce a eliminat-o pe Caroline Wozniacki, Bianca Andreescu a invins-o si pe Venus Williams la turneul de la Auckland

Dupa ce a eliminat-o pe Caroline Wozniacki, jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a invins-o si pe americanca Venus Williams, cap de serie numarul 6, si s-a calificat in semifinale la turneul.

Bianca Andreescu, dupa calificarea in prima finala WTA a carierei: Auckland scoate tot ce e mai bun din mine

Bianca Andreescu isi continua parcursul imaculat din acest an. Jucatoarea din Canada cu origini romanesti, care a pornit la Auckland din calificari, a bifat a saptea victorie consecutiva si a reusit sa se califice in prima finala WTA a carierei.

Bianca Andreescu, dupa ce a pierdut finala de la Auckland: A fost foarte greu pentru mine sa raman concentrata

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a avut o prima reactie dupa ce a pierdut finala turneului feminin de tenis de la Auckland. Tuturor celor de acasa, din Canada si din.

WTA Auckland: Bianca Andreescu nu poate fi oprita/ Victorie mpotriva lui Venus Williams

Bianca Andreescu 152 WTA), jucatoarea canadiana de origine romana, a mai facut o victima celebra la Auckland. Dupa ce a trecut de Caroline Wozniacki 3) in optimi, jucatoarea in varsta de 18 ani a invins-o pe Venus Williams 39) in sferturi, scor 1)6-7, 6-1, 6-1. Partida a durat doua ore si 26 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )