Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bianca Andreescu, dupa triumful de la US Open: Am visat la acest moment

Hotnews Hotnews,
 Bianca Andreescu, dupa triumful de la US Open: Am visat la acest moment

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a deveni prima jucatoare din Canada care se impune intr-un turneu de Grand Slam. Jucatoarea de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre modul in care se pregateste pentru meciurile importante, stilul sau de joc, cat si despre modul in care a reusit sa o invinga pe Serena Williams in finala de la Flushing Meadows, in ciuda revenirii americancei din setul secund, indeplinindu-si astfel unul dintre cele mai mari visuri. continuă pe Hotnews

Cati bani castiga Bianca Andreescu dupa performanta de la US Open. Cariera ei s-a schimbat radical

Bianca Andreescu s-a calificat in premiera in finala unui turneu de Grand Slam, chiar la debutul la US Open 2019. Pentru performanta sa, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane de dolari, dar suma se va dubla in cazul in care va castiga trofeul de la New York .

SUMA COLOSALA castigata de Bianca Andreescu, dupa triumful de la US Open

Bianca Andreescu, tenismena canadiana cu origini romanesti, a castigat 3,85 milioane de euro, dupa ce s-a impus la US Open, invingand-o in marea finala chiar pe favorita publicului, Serena Williams, potrivit re.

Curg URALELE pentru Bianca Andreescu dupa victoria la US Open. Serena Williams NU isi poate reveni din soc! (FOTO)

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 19 ani, locul 15 WTA, a castigat turneul de grand slam US Open, invingand-o in finala pe americanca Serena Williams, numarul 8 mondial,.

Cand joaca Bianca Andreescu finala US Open cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open, dupa 7-6, 7-5 cu Belinda Bencic si va juca in ultimul act al turneului de la New York impotriva Serenei Williams, sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Pentru victoria din semifinale, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane .

VIDEO Bianca Andreescu, dupa calificarea in semifinale la US Open: Cineva sa ma ciupeasca. Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a declarat, miercuri noapte, dupa calificarea in semifinale la US Open, ca a reusit ceva incredibil, mai ales ca anul trecut juca in calficari la Flushing Meadows.

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Bianca Andreescu a castigat turneul US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 19 ani, locul 15 WTA, a castigat turneul de grand slam US Open, invingand-o in finala pe americanca Serena Williams, numarul 8 mondial. Ca urmare a acestui succes, Andreescu urca pe locul cinci in clasamentul WTA. Simona Halep ajunge pe pozitia a sasea.

Bianca Andreescu, noua campioana de la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 19 ani, locul 15 WTA, a castig.

VIDEO Bianca Andreescu, revenirea de la 0-1 la seturi cu Mertens si calificarea in semifinalele US Open: Cred ca merit sa fiu aici si sper sa pot merge pana la capat

Bianca Andreescu 15 WTA) traieste la US Open poate cele mai frumoase momente de pana acum ale carierei. La prima participare pe tabloul principal de la Flushing Meadows, jucatoarea canadianca de origine romana s-a calificat in premiera in semifinalele unui Grand Slam, dupa ce a revenit de la 0-1 in fata belgiencei Elise Mertens 26 WTA). Cred ca m-am luptat foarte tare pentru a ajunge in acest punct, deci cred ca merit sa fiu aici si sper sa pot merge pana la capat, a spus sportiva in varsta de 19 ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )