Libnet.ro
UNICEF

21:45

Curg URALELE pentru Bianca Andreescu dupa victoria la US Open. Serena Williams NU isi poate reveni din soc! (FOTO)

B1 B1,
Curg URALELE pentru Bianca Andreescu dupa victoria la US Open. Serena Williams NU isi poate reveni din soc! (FOTO)

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 19 ani, locul 15 WTA, a castigat turneul de grand slam US Open, invingand-o in finala pe americanca Serena Williams, numarul 8 mondial,. continuă pe B1

Bianca Andreescu, dupa triumful de la US Open: Am visat la acest moment

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a deveni prima jucatoare din Canada care se impune intr-un turneu de Grand Slam. Jucatoarea de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre modul in care se pregateste pentru meciurile importante, stilul sau de joc, cat si despre modul in care a reusit sa o invinga pe Serena Williams in finala de la Flushing Meadows, in ciuda revenirii americancei din setul secund, indeplinindu-si astfel unul dintre cele mai mari visuri.

Cati bani castiga Bianca Andreescu dupa performanta de la US Open. Cariera ei s-a schimbat radical

Bianca Andreescu s-a calificat in premiera in finala unui turneu de Grand Slam, chiar la debutul la US Open 2019. Pentru performanta sa, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane de dolari, dar suma se va dubla in cazul in care va castiga trofeul de la New York .

SUMA COLOSALA castigata de Bianca Andreescu, dupa triumful de la US Open

Bianca Andreescu, tenismena canadiana cu origini romanesti, a castigat 3,85 milioane de euro, dupa ce s-a impus la US Open, invingand-o in marea finala chiar pe favorita publicului, Serena Williams, potrivit re.

Cand joaca Bianca Andreescu finala US Open cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open, dupa 7-6, 7-5 cu Belinda Bencic si va juca in ultimul act al turneului de la New York impotriva Serenei Williams, sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Pentru victoria din semifinale, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane .

Bianca Andreescu, despre victoria cu Bencic si calificarea in finala US Open: Am castigat pentru ca am luptat pana la capat. Nu am renuntat deloc

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a ajunge pana in marea finala. Jucatoarea canadiana de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre victoria din semifinale contra Belindei Bencic, precizand ca s-a impus in fata elvetiencei pentru ca nu a renuntat la lupta, mai ales ca in setul secund a fost condusa cu 5-2.

VIDEO Bianca Andreescu, dupa calificarea in semifinale la US Open: Cineva sa ma ciupeasca. Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a declarat, miercuri noapte, dupa calificarea in semifinale la US Open, ca a reusit ceva incredibil, mai ales ca anul trecut juca in calficari la Flushing Meadows.

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Ce se intampla cu Simona Halep, dupa ce Bianca Andreescu a castigat US Open 2019. Situatia se schimba radical

A fost o zi cu emotii pentru Bianca Andreescu si Serena Williams, o zi care s-a incheiat cu victoria de partea sportivei romance. Sambata 6 septembrie, final US Open 2019 a fost aprig disputata de cele doua jucatoare, dar in cele din urma Bianca Andreescu a plecat acasa cu marele trofeu. Situatia de la .

Dupa victoria de la US Open, presa din Canada se intrece in elogii la adresa Biancai Andreescu

Bianca Andreescu este vedeta momentului in cicuitul de tenis WTA. La numai 19 ani, canadianca de origine romana a castigat US Open, dupa o finala cu Serena Williams, 6-3, 7-5.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )