Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Oana Zavoranu. Niciodata nu s-a mai vazut asa ceva

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Oana Zavoranu. Niciodata nu s-a mai vazut asa ceva

Face ce face si ajunge mereu sa fie in disputa cu cineva. Dupa ce a fost jignita de fosta sotie a lui Pepe, Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Oana Zavoranu. Niciodata nu s-a mai vazut asa ceva! Ce mesaj i-a transmis Bianca Dragusanu Oanei Zavoranu Dupa ce a fost atacata pe Instagram de Oana . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu, marturisiri uluitoare despre Pepe: Eu am informatii si o spun in premiera

Pepe este in vizorul presei de o luna, dupa ce a anuntat ca el si Raluca Pastrama, mama celor doua fetite ale sale, vor divorta. Cu acest prilej, in spatiul public sunt readuse speculatii controversate din trecutul artistului. Una dintre ele a fost lansata de fosta sotie, Oana Zavoranu. Cu trecutul pe tava. Oana Zavoranu, .

Bianca Dragusanu a luat decizia radicala. Acum e clar, in ce lux sta dupa despartirea de Alex Bodi

Desi toata lumea se astepta ca dupa despartirea de Alex Bodi sa ia o pauza, Bianca Dragusanu a luat decizia radicala. Sta in lux si este rasfatata de unul dintre cei mai de temut barbati din lume. Cu cine locuieste acum Bianca Dragusanu Bianca Dragusanu a luat decizia radicala dupa despartirea de Alex Bodi. Afaceristul .

Bianca Dragusanu si turcul ei au dat cartile pe fata. Ce au spus si despre Alex Bodi

Bianca Dragusanu pare sa nu fie de acord cu ideea de si la bine si la greu. Alex Bodi este in arest si risca sa petreaca foarte mult timp dupa gratii. Astfel ca Bianca Dragusanu pare gata sa se reorienteze, iar alesul inimii ar fi turcul Cengiz S305;klaro287;lu. Acesta din urma s-a prezentat in fata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )