Libnet.ro
UNICEF

05:15

Biblia Diavolului este unul din cele mai vechi si mai stranii manuscrise din lume. Ce scrie in el

Antena3 Antena3,
Biblia Diavolului este unul din cele mai vechi si mai stranii manuscrise din lume. Ce scrie in el

Codex Gigas, cunoscut si ca Biblia Diavolului, este unul din cele mai vechi si mai stranii manuscrise din lume. Originea sa este invaluita in legende, mistere intunecate! . continuă pe Antena3

Zi de sarbatoare la biserica pescarilor saraci, unul dintre cele mai vechi locuri de rugaciune din Galati

Cu prilejul hramului bisericii Sfintii Trei Ierarhi biserica pescarilor saraci) din Mazepa 2 au fost impartite, dupa slujba religioasa, 500 de pachete de alimente, iar 10 copii cu rezultate stralucite la olimpiade au fost premiati. A fost organizata si o colecta pentru un adolescent grav bolnav.

Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor. Unul dintre cele mai stranii fenomene ale naturii

In ultima vreme au inceput sa apara nenumarate dovezi ale unor misterioase lumini care apar pe cer inaintea cutremurelor, in special in China si Italia. Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor incepand cu anul 1600 au fost inregistrate in jur de 65 de cazuri care dovedesc aparitia unor lumini stralucitoare pe cer in timpul .

VIDEO Cum arata unul dintre cele mai confortabile si rapide trenuri din India

In urma cu 10 zile o companie privata din India a lansat un tren expres care parcurge 480 km in 6 ore si un sfert, are tablete pe scaunele de la clasa business, WiFi si jaluzele actionate electric. India este celebra pentru trenurile ultra-aglomerate si pentru calatorii care stau pe vagoane, dar a investit mult in ultimii ani, vrea sa creasca portiunile cu viteza de 130-160 kmh si planuieste si o linie de mare viteza.

SOC LA ANTENA 1! GATA, NU SE VA MAI DIFUZA celebra EMISIUNE?! ANUNTUL OFICIAL facut de cei din conducere!

Show-ul iUmor este unul dintre cele mai urmarite show-uri de la Antena 1! Emisiunea s-a bucurat de audiente considerabile de-a lungul timpului, informeaza Cancan.

HOROSCOP rune pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie. Taurii se bucura de noroc, Racii trebuie sa se departeze de trecut

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 27 IANUARIE 2 FEBRUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa. Cine este Teo Cercel

Simona Halep s-a retras, invinsa, de la Australian Open, in semifinala cu Garbine Muguruza. Dar, inainte de incepe drumul spre semifinala, Simona se pare ca a avut probleme in staff-ul ce trebuia sa faca deplasarea la Melbourne. Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa inainte de startul de pe continentul australian Simona, .

Decizie-soc, dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Decizie radicala, aflata dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Locuri de munca, in toata Romania. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile

Capitala este locul unde majoritatea romanilor se imbulzesc sa-si faca un viitor. Bucurestiul este si va ramane zona zero atunci cand vine vorba despre candidati, dar si pentru angajatori. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile? Locuri de munca in Romania: ce salarii sunt Lupta cea mare pe locurile de munca este in .

Una dintre cele mai rapide masini din lume ajunge la Bucuresti. Accelereaza pana la 100 de kmh in 2,8 secunde

Porsche Taycan, una dintre cele mai rapide masini din lume, cu un timp de acceleratie pana la 100 kmh de 2,8 secunde, este lansat pe piata din Romania. Prezentarea are loc pe 29 ianuarie la Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )