Libnet.ro
UNICEF

06:00

Biden: China ne va manca pranzul daca Statele Unite nu vor lua masuri pentru dezvoltarea infrastructurii

Adevărul Adevărul,
Biden: China ne va manca pranzul daca Statele Unite nu vor lua masuri pentru dezvoltarea infrastructurii

Presedintele Joe Biden a avertizat joi, in timpul unei intalniri cu un grup bipartizan de senatori, ca China depaseste agresiv Statele Unite in ceea ce priveste infrastructura, relateaza CNBC. continuă pe Adevărul

Iranul ameninta cu un program nuclear militar daca SUA nu renunta la sanctiunile impuse

Ministrul iranian a anuntat ca Iranul ar putea lansa un program nuclear militar daca Statele Unite vor mentine in continuare sanctiunile impuse. Amenintarile vin dupa ce presedintele american Joe Biden a declarat ca aceste sanctiuni nu vor fi ridicate pana ce regimul de la Teheran nu se va opri din activitatile de imbogatire a uraniului peste cotele acceptate.

Statele Unite se distanteaza de teoria unei scapari a noului coronavirus dintr-un laborator din Wuhan

Statele Unite se distanteaza de o teorie sustinuta de catre fostul presedinte american Donald Trump - potrivit careia noul coronavirus porivine dintr-un laborator chinezesc - si isi exprima sustinerea fata de experti din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Mesaj pentru Rusia: Statele Unite trimit in premiera bombardiere B-1 in Norvegia

Statele Unite incep sa-si faca simtita prezenta in Arctica, urmand sa trimita in curand in premiera bombardiere B-1 in Norvegia pentru a transmite un mesaj clar de descurajare Rusiei si Chinei in aceasta zona care devine tot mai importanta din punct de vedere economic si strategic.

Peste 450.000 de decese si peste 27 de milioane de infectari cu noul coronavirus in Statele Unite

Statele Unite au ajuns luni la 27. 278 de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus si la 464. 831 de decese asociate maladiei COVID-19, potrivit unui bilant independent al Universitatii Johns Hopkins.

Biden a vizitat Pentagonul si a anuntat infiintarea unui Grup de lucru pentru China: Ne va permite sa decidem o directie ferma VIDEO

Presedintele american Joe Biden a anuntat infiintarea la Pentagon a unui Grup de lucru insarcinat sa elaboreze strategia de adoptat impotriva Chinei, pe care Statele Unite o considera adversarul lor strategic numarul unu, relateaza AFP.

Oficiali SUA din domeniul sanatatii: Persoanele vaccinate cu doua doze de vaccin pentru Covid-19 nu trebuie sa stea in carantina daca au fost expuse la virus

Persoanele vaccinate cu doua doze de vaccin pentru Covid-19 nu trebuie sa stea in carantina timp de 14 zile dupa expunerea la o persoana infectata cu noul cornavirus, daca sunt raman asimptomatice, recomanda oficiali din sectorul public al sanatatii din Statele Unite, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )