Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bielorusii nu vor Eurovision la televizor, din cauza unui transsexual.

România Liberă România Liberă,
Bielorusii nu vor Eurovision la televizor, din cauza unui transsexual.

Cetatenii din Belarus au lansat o petitie pentru a anula difuzarea Eurovision 2014 la postul national de televiziune din aceasta tara, motivand ca reprezentantul Austriei este transsexual si promoveaza un stil de viata care este inacceptabil pentru societatea din Belarus. Petitia, adresata ministrului pentru Informare din Belarus, cere anularea difuzarii pe postul national de televiziune a concursului sau cenzurarea evolutiei reprezentantului Austriei. Organizatorii initiativei sunt de . continuă pe România Liberă

Belarus: Cetatenii aduna semnaturi pentru a anula difuzarea Eurovision 2014, din cauza unui cantaret transsexual

Cetatenii din Belarus sunt scandalizati de ideea unui cantaret austriac transsexual care va canta in cadrulEurovision 2014 si strang semnaturi pentru o petitie menita sa anuleze difuzarea la.

Herta Muller a fost operata din cauza unui ulcer perforat, potrivit editorului scriitoarei

Editorul german al scriitoarei Herta Muller, laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009, a anuntat ca spitalizarea de urgenta de saptamana trecuta a acesteia se datoreaza unei operatii urgente din.

Scandalul se tine scai de Eurovision. Promoveaza un stil de viata inacceptabil

Locuitorii din Belarus strang semnaturi pentru o petitie lansata cu scopul de a anula difuzarea la televiziunea din aceasta tara a concursului Eurovision 2014 din cauza unui cantaret austriac care este.

Faze tari: Un deputat olandez acuza: au fost descoperiti calamari facuti din RECTUL porcilor; 6 semne care-ti spun ca in 24 de ore vine cutremurul; Imagine de cosmar vazuta din telecabina. Un urs musca din cadavrul unui barbat de 61 de ani

O mireasa s-a culcat, din greseala, cu cavalerul de onoare. Ce a urmat. O mireasa din China a intretinut, din greseala, relatii sexuale cu cavalerul de onoare, dupa ce a incurcat camera acestuia. Moarte violenta pentru un detinut. Ce s-a intamplat dupa ce i s-a administrat injectia letala. William Happ, un american care a fost executat, marti, pentru ca in 1986 a violat si ucis o femeie, a avut parte de o moarte violenta din cauza injectiei care i-a fost administrata.

Tim Cook, CEO-ul Apple, a fost dat in judecata din cauza iOS 7

Schimbarile radicale introduse in iOS 7 nu sunt pe gustul tuturor, motiv pentru care multi dintre noi incearca sa amane la infinit instalarea noii versiuni. Marturisesc ca nici eu nu sunt chiar incantat de design-ul acestei dezvoltari. Totusi, foarte multi au ajuns dupa un timp sa fie incantati de functionalitatea noua introdusa in sistemul de operare creat in Cupertino. In tabara nemultumitilor, pe de alta parte, apar si cazuri dintre cele mai curioase. Din lipsa de activitate, probabil, un tanar [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )