Libnet.ro
UNICEF

19:00

Herta Muller a fost operata din cauza unui ulcer perforat, potrivit editorului scriitoarei

B1 B1,
Herta Muller a fost operata din cauza unui ulcer perforat, potrivit editorului scriitoarei

Editorul german al scriitoarei Herta Muller, laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009, a anuntat ca spitalizarea de urgenta de saptamana trecuta a acesteia se datoreaza unei operatii urgente din. continuă pe B1

Herta Muller a fost operata de ulcer perforat

Scriitoarea germana de origine romana Herta Muller, laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009, spitalizata de urgenta la sfarsitul saptamanii trecute, a fost operata din cauza unui ulcer perforat.

Scriitoarea Herta Muller a fost operata de ulcer perforat

Scriitoarea germana de origine romana Herta Muller, laureata premiului Nobel pentru literatura in 2009, spitalizata de urgenta la sfarsitul saptamanii trecute, a fost operata din cauza unei perforatii intestinale, informeaza AFP.

Herta Muller a fost operata de ulcer perforat.

Scriitoarea germana de origine romana Herta Muller, internata de urgenta saptamana trecuta, a fost operata din cauza unui ulcer perforat, transmite Mediafax. Herta Muller a fost trebuit sa isi anuleze toate intalnirile din acest an, din motive medicale. Este bine ingrijita, iar starea ei de sanatate se amelioreaza, a precizat o purtatoare de cuvant a editurii germane Carl Hanser. Citeste si: Scriitoarea Herta Muller, operata de urgenta in Germania Potrivit mai multor publicatii .

Belarus: Cetatenii aduna semnaturi pentru a anula difuzarea Eurovision 2014, din cauza unui cantaret transsexual

Cetatenii din Belarus sunt scandalizati de ideea unui cantaret austriac transsexual care va canta in cadrulEurovision 2014 si strang semnaturi pentru o petitie menita sa anuleze difuzarea la.

Bielorusii nu vor Eurovision la televizor, din cauza unui transsexual.

Cetatenii din Belarus au lansat o petitie pentru a anula difuzarea Eurovision 2014 la postul national de televiziune din aceasta tara, motivand ca reprezentantul Austriei este transsexual si promoveaza un stil de viata care este inacceptabil pentru societatea din Belarus. Petitia, adresata ministrului pentru Informare din Belarus, cere anularea difuzarii pe postul national de televiziune a concursului sau cenzurarea evolutiei reprezentantului Austriei. Organizatorii initiativei sunt de .

Reactorul 2 al Centralei de la Cernavoda a fost OPRIT din cauza unor defectiuni

Unitatea 2 a CNE Cernavoda a fost deconectata de la Sistemul Energetic National, pentru remedierea unor defectiuni aparute la un transformator, Nuclearelectrica estimand ca durata opririi nu va depasi trei.

Unitatea 2 de la Cernavoda a fost deconectata din cauza unor defectiuni

Nuclearelectrica anunta ca ieri, 21 octombrie 2013, Unitatea 2 a CNE Cernavoda a fost deconectata de la Sistemul Energetic National incepand cu orele 21:42, pentru remedierea unor defectiuni aparute la unul dintre transformatoarele de alimentare servicii proprii, se arata intr-un comunicat al companiei. Unitatea 2 a mai fost deconectata de trei ori in vara.

Hertha Muller a fost operata de urgenta in Germania. Scriitoarea este internata la terapie intensiva

Scriitoarea Hertha Muller a suferit o interventie chirurgicala de urgenta, la spitalul din localitatea germana Mullheim.

Scriitoarea Herta Muller, operata de urgenta in Germania.

Scriitoarea Herta Muller a fost operata, sambata, de urgenta, la spitalul din localitatea Mullheim, Germania. Astfel, prezenta ei la Iasi, unde a acceptat participarea in cadrul Festivalului International de Literatura si Traducere, nu mai este posibila la aceasta editie, potrivit Mediafax. ro. Prima editie a Festivalului International de Literatura si Traducere Iasi, care se va desfasura in perioada 23 - 27 octombrie, va avea invitati importanti din Romania si strainatate, printre care se .

Herta Muller, la terapie intensiva dupa ce a fost operata de urgenta in Germania

Scriitoarea Herta Muller se afla la terapie intensiva dupa ce, sambata, a suportat o interventie chirurgicala la spitalul din localitatea Mullheim, Germania, potrivit Biroului de presa al Festivalului de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )