Libnet.ro
UNICEF

18:15

Big Sean extrage un nou single de pe albumul Hall Of Fame Ashley feat. Miguel!

Devorator Monden Devorator Monden,
Big Sean extrage un nou single de pe albumul Hall Of Fame Ashley feat. Miguel!

Rapperul american continua sa isi promoveze cel mai recent material de studio, intitulat Hall Of Fame, oferindu-ne un nou single oficial de pe acesta, intitulat Ashley, in colaborare cu cantaretul Miguel. Piesa a fost compusa de Big Sean insusi in colaborare cu Emmanuel Nickerson si Dion Wilson, producatori fiind Million $ Mano si No I. continuă pe Devorator Monden

Shane Filan extrage un nou single oficial de pe albumul solo Knee Deep In My Heart! Vezi aici coperta piesei!

Piesa face parte de pe albumul de debut solo al fostului membru Westlife, intitulat You And Me, care a fost lansat pe patru noiembrie. Knee Deep In My Heart reprezinta cel de-al treilea single oficial extras de pe materialul mentionat anterior. Noul single, compus in colaborare cu Cass Lowe si Jon Green, se dovedeste a .

Little Mix lanseaza un nou single de pe albumul Salute! Asculta aici piesa Little Me!

Anuntul a fost facut prin intermediul unui scurt clip postat pe pagina de Youtube a formatiei britanice. Little Me este confirmat ca fiind cel de-al doilea single extras de pe recentul album Little Mix, intitulat Salute, care a fost lansat la inceputul acestei luni. Little Me a fost compusa de Perrie, Jesy, Jade si Leigh-Anne .

Daft Punk extrag un nou single promotional de pe ultimul album Instant Crush feat. Julian Casablancas!

Dupa ce au spart topurile cu cele doua hituri in colaborare cu Pharell Williams si Nile Rodgers, membrii duo-ului francez Daft Punk continua sa isi promoveze albumul Random Access Memories prin intermediul unui nou single si anume trackul Instant Crush. Noul single reprezinta o colaborare cu Julian Casablancas, solistul formatiei rock americane The Strokes. Instant .

HOT! Ashanti va lansa un nou single I Got It feat. Rick Ross! Vezi aici coperta piesei!

Artista americana ne va oferi spre ascultare maine, 26 noiembrie, cel de-al patrulea single extras de pe viitorul sau material, intitulat BraveHeart. Noua piesa se intituleaza I Got It si reprezinta o colaborare cu rapperul Rick Ross. O versiune anterioara a acestei piese in colaborare cu Future a scapat pe internet in vara acestui an.

Fresh! NICO revine cu nou single Noua, in colaborare cu F. Charm!

Cunoscuta si talentata solista revine in atentia publicului si lanseaza o superba piesa, numita Noua, in colaborare cu cunoscutul cantaret si producator F. Charm. Melodia, produsa de Live Artist, si compusa de F. Charm, unul dintre cei mai in voga compozitori ai momentului, suna foarte bine si cu siguranta se va bucura de succesul asteptat.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )