Libnet.ro
UNICEF

19:45

Lira turceasca, cea mai semnificativa depreciere din randul valutelor globale importante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lira turceasca, cea mai semnificativa depreciere din randul valutelor globale importante

Lira turceasca a inregistrat marti cel mai semnificativ declin din randul tuturor valutelor globale importante, dupa o scadere de 1,6% la un nou nivel record, dupa ce inflatia a accelerat peste estimari in decembrie iar atentatul din noaptea de Revelion de la Istanbul a afectat increderea investitorilor, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Bigar, cea mai frumoasa cascada din lume, a inghetat si ofera imagini de o frumusete rara

Fotograful Ciprian Floare a relizat in aceasta iarna un set de fotografii la cele mai spectaculoase cascade din Caras-Severin.

Revelion Black White: Cea mai ELEGANTA petrecere din noaptea dintre ani a avut loc la Palatul Parlamentului(VIDEO)

Bucurestiul a trecut in noul an cu focuri de artificii spectaculoase, pahare pline cu sampanie, petreceri cu multa voie buna, dar si cu meniuri alese. Cei care au vrut sa petreaca in stil nobil au ales.

Bloomberg: Energia solara ar putea deveni in 10 ani cea mai ieftina forma de energie din lume

Energia solara costa mai putin decat cea obtinuta din carbune in unele regiuni ale lumii, iar in 10 ani ar putea deveni cea mai ieftina forma de energie la nivel global, relateaza Bloomberg.

O destinatie mai putin cunoscuta, dar care merita vizitata. Cea mai veche pastravarie din Moldova

Statiunea Lepsa este perla turismului montan vrancean, ce cuprinde cascada Putnei, rezervatia Cheile Tisitei, rezervatia dendrologica si floristica Lepsulet, Parcul Natural Putna. Locuri de o frumusete ce iti taie respiratia.

Pretul petrolului, la cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni

Pretul petrolului a atins astazi, in prima zi de tranzactii a anului 2017, cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni. Aceasta crestere este sustinuta de sperantele investitorilor ca acordul de reducere a productiei al statelor din OPEC si din afara organizatiei, intrat in vigoare duminica, sa reduca supraoferta din piata, transmite Reuters.

Viata de LUX pentru CEL MAI SEXY INFRACTOR din lume: Ce a ajuns sa faca dupa ce a iesit din iNCHISOARE (FOTO)

Jeremy Meeks a facut senzatie pe internet in urma cu doi ani, fiind supranumit in acel moment cel mai sexy infractor din lume, dupa ce poza sa de identificare a ajuns pe retelele de.

Noutati fiscale de care ar trebui sa tineti seama: In declaratia 205 nu se mai declara veniturile din salarii, restul stopajului la sursa fiind declarat prin acelasi formular (Ordin al presedintelui ANAF)

In declaratia 205 nu se mai declara veniturile din salarii restul stopajului la sursa fiind declarat prin acelasi formular), iar declaratia cu venitul nerezidentilor este numerotata cu nr. 207, ea devenind declaratie informativa cu amenda usturatoare in caz de nedepunere, potrivit Ordinul ce aproba formulare pentru declaratiile fiscale 200, 201, 204, 205, 207 depuse din 2017, publicat in Monitorul Oficial. Vezi aici Ordinul Presedintlui ANAF, asa cum a aparut in Monitor.

Indicele Dow Jones a marcat cea mai buna evolutie anuala din 2013 incoace

Wall Street a incheiat tranzactiile de vineri in scadere, investitorii marcand profiturile aduse in 2016 de unele sectoare care au crescut puternic. Principalii indici au inregistrat avansuri anuale puternice, iar indicele Dow Jones a marcat cel mai bun an dupa 2013, transmite MarketWatch.

Cea mai veche reteta pentru Anul Nou. Cum faci pogacele cu jumari ca pe vremea bunicii, ce ingrediente pui in cel mai ieftin preparat pentru Revelion

Cele mai sanatoase preparate de sarbatori se fac dupa retetele bunicii. Cu ingrediente sanatoase, fara aditivi alimentari, gustarile facute in casa de gospodinele din Baragan sunt delicioase si nu se compara cu niciun produs din supermarket.

Dell 27 Ultrathin ar putea fi cel mai subtire monitor din 2017

Daca erati in cautarea unui upgrade pentru batranul vostru monitor de pe birou, Dell 27 Ultrathin este un upgrade important, pe langa faptul ca s-ar putea sa fie cel mai subtire din lume. Fiecare an incepe cu unul dintre cele mai importante targuri de tehnologie. CES 2017 da tonul preferintelor utilizatorilor in tech si ajuta [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )